Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 8 hetes staffy mix...

Van egy 8 hetes staffy mix kölyök (kan) illetve egy 10 éves goldenünk! Tanács?

Figyelt kérdés

A pici egyfolytába cibálja, morogja, harapdálja az idősebbet, ő meg türelmesen várja hogy abbahagyja... Olvastam, hogy csak játszani akarna, meg most "tanulja" az óvatos harapást,plusz nőnek a fogai,illetve próbál dominálni is.

Rászólunk a kicsire hogy "nem" , akkor abbahagyja.

A kérdéseim, hogy:

a pici valóban csak játszik/dominál?

kb mennyi idő lesz, mire leszokik/mire leszoktatjuk erről?

#golden retriever #kölyökkutya #Staffordshire Terrier #Kölyökkutya harap #10 éves kutya #"nem" vezényszó
2020. jún. 22. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

#10 köszönöm a jó aprólékos magyarázatot. Nem vagyunk staffy ellenesek, különben nem fogadtuk volna örökbe 🤔

Illetve azt is tudom, hogy jàték során is létre jöhet rangsor.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 23. 17:02
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, a 10-esnek írtam, nem neked! Nem véletlen, hogy törölve lett a válasza. Örülj, hogy nem láttad....
2020. jún. 23. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Csak hogy értsd...az előttem lévő volt a 10-es. De mivel törölték, én lettem a 10-es.
2020. jún. 23. 17:20
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem lett volna szabad 10 éves békés nyugodt golden mellé staffikölyköt venni.

Nekem ez a véleményem.

Komolyan, pár évet élhet még a goldi, meg kellett volna hagyni neki a nyugodt öregkort. Sajnálom szegényt...

Mindenképpen hagyjatok időt a goldinak, amikor pihenhet! Illetve, ha látod hogy nagyon zavarja a kicsi, vidd arrébb a sztaffit!

Kapjon a kicsi rágócsontot, játékokat, ne az öreget tépje!

2020. jún. 23. 18:53
 15/17 A kérdező kommentje:

#14 husky-staffy mix. Nem egyfolytába gyámbássza a nagyot a pici, nem vettük, örökbefogadtuk, egészen addig amíg jártunk oda, minden rendben volt... Mindene megvan mindkét kutyának😊

Emellett megértem, ez a te álláspontod, tisztellek érte, mivel normális válaszra méltattál és mindeközbe tanáccsal is el lettem látva.

Köszi

2020. jún. 23. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

Fuuu de egyszerűek vagytok ti itt...

Felügyelet nélkül ne hagyja őket együtt, egyrészt ezt írtam. Ez alap mindenkinek, aki nem csak mesekönyvben látott eddig kutyafalkát együtt élni.

Másrészt pedig, pont az ilyen hülyék miatt van olyan rossz reputációja a fajtának. Mit gondoltok ti, hogy majd az öreg goldi örömmel fog behódolni a majdan előretörő 10-12 hónapos staffinak? Hát nem, babáim. Úgy szétkapja, mint a rongyot.

És még egyszer,jótanács: a gödör tényleg legyen meg vagy 1.5 méter mély, mert kizabálja a goldi tetemét simán. :)

2020. jún. 23. 21:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, #16 neked is...

Időközben egy szakértő is válaszolt és ő is azt állítja, hogy játék. Ha úgy lesz nevelve (már pedig úgy lesz) hogy ne fajuljon el a dolog, akkor nem is fog. 😊

2020. jún. 24. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!