Mi a véleményetek az ilyen kutyafesztiválról?
Az ilyen emberek szemében a kutya is olyan mint nekünk egy csirke.
Kutyatartóként kicsit bizarak a képek, nem is látogatnék meg egy ilyen helyet, de úgy érzem, hogy ezen nincs mit elítélnem. (Ha az állatokat a legkíméletesebb módon ölik le.)
A félig kifejlődött kiskacsa a tojásban se túl gusztusos, és talán még morbidabb, mint a kutyahús, de még mindig kevesebb szereplést kap.
Valahol pedig a sült tengerimalac a nemzeti étek.
Higiéniai okokból több bajt látok benne.
Szerintem szőrnyűek ,még nem hallottam ugyan a kutya hús fesztiválról ,viszont elolvastam a cikket ,és nekem nem tetszik.
Eleve ellenzem a kutya/macska evést ,viszont ez az ő kúltúrájukhoz tartozik....
Lehet ,hogy itt Magyarországon/Európávan felháborodunk ezen ,viszont náluk ez természetes. Persze szomorú dolog ,az amit a kutyákkal tesznek és a képeket is rossz volt nézni ,de például más országokban meg a tehén szent állat ,és ott meg nekik fura az ,ha más eszik a húsukból.
Én nem ítélem el őket ,de ettől függetlenül nem is támogatom.
Persze, hogy itt nálunk felháborító meg állatkínzás, mert itt kizárólag társ a kutya, de ott haszonállat is és természetes nekik hogy megeszik.
Ez olyan mint az, hogy Peruban meg tengerimalacot esznek. Más kultúra, ez van.
Le kellene erről a témáról szállni. Igen, a kínaiak esznek kutyahúst. No, lám, még fesztivál is van vele, csakúgy mint mondjuk a sörfesztivál, ami alkoholról szól. Vagy épp gulyásfesztivál falunapokon, ami más állatról szól. Ott is lehetne hőbörögni.
Mi pl. marhát eszünk, amik a hinduk istene.
Most ott is minden nap legyenek felháborodva egy random online oldalon a "kulturálatlan európaiak" miatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!