Hogyan vegyem rá a szüleimet arra hogy a kutyus/cicus bent lehessen a házban?
1 tényleg nagyon ritkán jön elő az allergia és csak tüsszenteni szoktam vagy max folyik az orrom. A bőröm meg azért pirosodik ki mert néha viszket az allergia miatt én meg megszoktam vakarni.
2 a szobámat én takarítom és az idő nagyrészében kintlennék a kutyával az udvaron. (Kivéve ha télen nagyon hideg lesz)
Az hogy az idő nagy részében kint leszel a kutyával az értelmezhetetlen. Munka/tanulás/utazás/szórakozás stb ez napi átlag 10 óra mikor nem tudsz a kutyával lenni, akkor be lesz zárva a szobádba?
Ha a családod nem "kutyás" akkor megértem őket, ne is erőltesd. Én nem tudnám elképzelni pl.: hogy kutyát beengedjek a lakásba pláne egy Mudit ami kimondottan nem lakásba való.
Nézd a kutya érdekeit is. Ő nem egy kistestű azért. Nem lenne neki jó, ha egy szobában járkálna a nap nagy részében. Gondolj rá is.
Nem lebeszélni akar itt téged senki. Csak megvilágítjuk Neked a reális oldalát a dolognak. Elhisszük, hogy nagyon szeretnél kutyát - nincs is ezzel semmi baj. De ha nem adottak a feltételek, szenvedni fog szegény. Meg lehet, hogy Te is. Ugye ezt nem akarod?
Amúgy hány éves vagy?
Egyébként meg a szobád és az udvar között közvetlen a kapcsolat? Gondolom nem, és a kutyának egy folyosón vagy egy nappalin vagy előtéren át kell mennie. Innentől kezdve nem csak a szobád kellene takarítani hanem az útvonalát is.
Ha még suliba vagy és leszel 1,5 év múlva akkor addig kint lesz az udvaron? Nem jársz suli után sehova a kutya miatt? Mert reggel elmész, kiviszed az udvarra és este jössz haza. Akkor mi lesz?
Mert egész nap a kutya bent nem lehet. Mert szétkap mindent unalmába. Pléne mert a mudi egy aktív kutya amit le kell fárasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!