Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan vegyek kutyát?

Honnan vegyek kutyát?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kutyát venni, legfőképp rottweilert vagy labradort, viszont nem tudom hogy honnan. Jófogáson egyáltalán nincs hirdetés (amit nem tudok hogy miért van mert régebben egy csomó volt), más hiteles oldalakat meg nem igazán találtam, és azért szeretném élőbe is megnézni a kis kutyát :)

2020. jún. 16. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Sehol nem írta, hogy olcsó legyen. Egyébként igen, most is és ezelőtt is voltak kennelektől hirdetések a jófogáson. Más kérdés, hogy több volt a szaporító.
2020. jún. 16. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A Jófogás nem nevezhető hiteles oldalnak.

Vagy tenyésztőtől, vagy fajtamentéstől vagy menhelyről hozz kutyát. A kennelek nem jellemző, hogy apróhirdetés oldalon hirdetnek.

Neveltél már kölyök kutyát? Tudod, mivel jár? Idő, foglalkozás, károk?

2020. jún. 16. 21:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, volt már kutyám sajnos nem rég hunyt el :(. Mindene megvan már (olyan típus vagyok aki előre megvesz mindentxd), szóval már csak a tökéletes kutyát keresem. Időm meg van bőven rá, már alapból lesz egy kutya akivel össze tud majd barátkozni ha szeretne (barátnőm kutyája) :)
2020. jún. 16. 22:19
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Esetleg olyanban nem gondolkodtál - amíg megtalálod az álomkutyádat -, hogy vakvezető kölyöknevelőként segítsd a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát?
2020. jún. 16. 22:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Fontos,h ellenkezo nemu kutyat vegyel,mint a bnode,kulonben valszeg zarhatjatok oket kulon.
2020. jún. 17. 04:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15. Ha ivartalanítva van a kislány akkor nem kell különzárni
2020. jún. 17. 07:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha lesz kutyakiállítás, akkor ott érdemes tenyésztőkkel beszélni. Én mielőtt kutyát szerettem volna, elmentem egy kiállításra és ott érdeklődtem. Egyébként ha beírod a Google-ba, hogy pl. "Labrador kennelek", akkor párat ki fog adni. Felhívod őket, megnézed mindet személyesen, aztán választasz, hogy melyik szimpi.

Normális tenyésztő úgysem ad neked rotit vagy labradort ha úgy látja, hogy nem tudsz neki megfelelő életet biztosítani.

Ha pedig nem ragaszkodsz a papírokhoz, akkor van fajtamentés is, rengeteg kutyus vár gazdira. :)

2020. jún. 17. 09:17
 18/18 anonim ***** válasza:
43%
Mi a francért kell igy neki ugrani? Inkabb segítsetek neki, hogy honnan vegyen kutyát ne pampogjatok mar feleslegesen
2020. jún. 17. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!