Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek van sima torpe spicce?

Kinek van sima torpe spicce?

Figyelt kérdés

Karacsonykor kaptunk egy baby kutyut, akkor meg nagyon cuki volt es picike, egyfolytaban rohangalt csak sajnos leert a hasa a folre es mindig elesett..

Na

De

Kb 1 honapja megallt a novekedesben, a szore pedig semmit sem nott. Most egy felnott torpe spiccnek nez ki de rovid szoru..Nezegettem pomeraniaikrol is kepeket, annyi hogy a sima spicc kicsit hasonlit, de a mienk meg a simahoz se. Marmint alakra, kinezetre igen, csak olyan mint hajvagas utan. Ha megmutatjatok hogy kell kepet csatolni akkor megmutatom. Kivancsi vagyok hogy 1 evnel fiatalabb kutyaknal meg nem no olyan magy libonc? Fog valaha, ha elmult mar 1-2 eves? Meretre mar nem no es nem is valtozik, neha azt hiszem hogy hamisitott kinai kutyat szereztunk 🤣

Egyebkent eleg vad, jatszik, de morog, karmol, ugat, morog ha arrebb akarom

Tenni, tiszta csivava

2020. jún. 10. 22:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Foglalkoztam régebben kutyaoktatással hobbiból, de elmentem hosszabb műszakba dolgozni és már nem volt rá időm, szóval én leszek a kutyasuli.

Alapjáraton jól nevelt, csak játék közben amikor hú de mindent szabad, akkor bevadul. De az ül, forog, helyedre-, 1-2 más, be van tanítva. Csak a nem morog, nem harap- parancsokat nem érti meg. Nincs még 2 kiló a kutya, és kb fél éves lehet, 8 hónapos koráig várunk akkor a növekedéséig. Nincs törzskönyve mert "loptuk" tehát a családból egyetlen egy ember tudta hogy elhozzuk, apuka, tini gyerkőcök akik szarul bántak vele, azok nem hiszem hogy tudnák..de kitudja. Tehát rörzskönyve vagy van, vagy nincs. Ha lenne se adták volna ide azok a bunkók

2020. jún. 11. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Arra pedig figyeljetek, hogy 8 hónapos korában kezdődik többnyire ennek a kutyának a kamaszkora amikor is egyik napról a másikra elkezdenek borzasztóan viselkedni és feszegetni a határokat. Akkor nagyon határozottnak kell vele lenni. Ha fél év körüli akkor már simán elkezdődhetett a kopasz csirke időszak, a bundája ilyenkor hajlamos durván gubancolódni ezért gyakran kell fésülni ha nem akartok rasztakutyát.
2020. jún. 11. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
30.000-ért semmilyen fajta tiszta kutyát nem kapsz.
2020. jún. 11. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja itt is leírom, hiába írogatsz üzenetet, nincs olyan, hogy külön SIMA törpe spicc meg pomerániai törpe spicc, mert ez ugyanaz a fajta.
2020. jún. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!