Kutya kaphat folyamatosan ásványvizet sima víz helyett?
Sziasztok!
Nemrég költöztünk, és itt néha büdös a csapvíz. Páromnak ég tőle a gyomra. Én nem tapasztaltam ilyesmit, csak a kellemetlen szagot érzem.
A kutyám eddig sima csapvizet kapott, és nem volt panasz. Ma arra jutottunk, ha már mi sem szívesen fogyasztjuk, akkor a kutyánknak sem szívesen adunk belőle. Öntöttünk neki (nyilván szénsavmentes) ásványvizet, és sokkal szívesebben fogyasztotta. Szeretném megtudni, hogy kaphat e csak ásványvizet? Mert akkor holnap plussz pár zsugorral veszünk még, hogy neki is legyen bőven. Melyik fajtát ajánljátok? Ma ezt a Nestlé Aquarelt adtunk neki.
Nem akarok hülyeséget mondani de faluban ahova költöztem igazából megállt az élet. Nem tudom hogy tudod milyen e de itt csak ártézi kút van ami annyit tesz hogy több kilométer mélyről jön a forrásvíz de nem ásványvíz! Viszont én az ártézi kút közelében lakom és van amikor büdös alga szagú és zöld színű. Állítólag hagyni kell egy napot miután palackozod de kutyának miután adtam neki ment a hasa. Akkor át tértem ásványvízre de állatorvosom mondta hogy nem tesz jót a kutyának. Az igaz hogy sok ásványi anyagot tartalmaz de ember számára hasznos.
Nem mondom hogy a élet halál kérdése az ásványvíz de én nem adok azóta a kutyának inkább vezetettem be vizet.
Szentkiralyi.
A nestle aquarelben van fluor,ami nagxon veszelyes mereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!