Ha egy kutya megnyalja az ember száját vagy belenyal a nyelvével a szájába azt miért szeretik sokan?
Én pl nem engedem, hogy az arcomat nyalja. Főleg nem a szám. Azt végképp nem, hogy nyalogassa a fogaimat.
Viszont többeket is ismerek, meg látom online is hogy szinte csókolóznak a kutyával.
Ezt csak szerintem nem higiénikus? Miért teszik ezt?
Ha megnyalja a szad,azzal jelzi ,h elismer falkavezernek.
Masik funkcio: a falka legratermedtebb,legjobb immunrendszeru egyede a vezer. Az immunrendszer alaja az egeszseges belflora. Ezt veszik at nyalon keresztul.
Hát, nem tudom, de nekem elég undorító gondolat, hogy egy állat - akármilyen, akár a sajátom - a számat meg a nyelvemet/fogaimat nyalogassa. Nem tartom valami higiénikusnak.
És az a legdurvább, hogy utána ezek az emberek csinálnak cirkuszt, hogy igenis maszk a boltban, meg mindenki maradjon otthon, meg jujj meg jajj, de leprás mindenki...
Hát kicsit sztem beteges..
Oké, én is szeretem a kutyákat, persze, de ahogy a barátomnak nem a nyakát vakargatom és a szőrét fésülgetem szeretetből, úgy a kutyámmal se smárolok.
De ha másnak jó, tegye: de sztem valahol nagyon nem egészséges.
Ezt ènsem èrtem, tudom felfogni. Nekem meg szószerint megfájdul ott ahol a kutyám vagy macskám megnyal.
Szerintetek az undortól, vagy van valami a nyálukban amitől tènyleg fáj? A bőröm ès alatta tompán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!