Milyen hatással lehet a kutya-gazdi kapcsolatra ha sosem hagyom hogy megnyaljon?
Figyelt kérdés
Van ennek jelentősége?
Ha belegondolok, hol jár az a nyelv, vagy mi jár abban a szájban... :)
Lakásban tartott szobakutya egyébként, de akkor is...
2015. febr. 17. 18:59
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van jelentősége. Az arcomat én sem hagyom, de a kezemet nyugodtan megnyalhatják.
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálam az első amit felfogott a kutya, az hogy sehol se nyaljon meg... Már 13 éves de még nem vettem észre, hogy összetört volna tőle a kis lelke...
3/5 neige válasza:
Az összetartozásukat fejezik ki azzal a falkában, hogy megnyalják egymást. Szerintem, ha ettől megfosztod, megszűnik családtag lenni, csak a kutyád lesz..
Nem nagy szám, hogy koszos, mindent összenyal és eszik, utána megmosod a kezed,lábad,füled, satöbbi..
A nyilvános WC kilincsén az étteremben, na azon van fertőzésveszély..
5/5 anonim válasza:
Engem nem zavar a nyalas amig kismerteku, de nem a fertozesek miatt. Minel jobban megszokja ezeket a szervezeted, annal inkabb immunis leszel mindenre. En utalom a szajba es arcra nyalast, azert mindig raszolok, de pl az nem erdekel hogy a villamat megnyalja amikor adok rola egy darab husit. Szoval nem a nyalatol es a baciktol felek vagy hogy elotte a kakis segget nyalta, hanem attol undorodok hogy a nyal raszarad a boromre es hogy budos. Amugy ha kutyaval elsz, ugyis elofordul neha hogy megnyal, jatek kozben is stb.. Ettol nem kell irtoznk vagy nem kell kutyat tartani. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!