Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiállításra szeretném vinni...

Timido kérdése:

Kiállításra szeretném vinni és agilityre. Mire figyeljek?

Figyelt kérdés

még csak 3 hónapos, de szeretnék majd vele egyszer kiállításra menni.

sétáltatás érdekelne jobban. Ha együtt sétálunk, akkor mindig a bal oldalamon és rögtön mellettem kell hogy sétáljon? Nem kolbászolhat körülöttem?

A másik kérdés, ha elengedem akkor szaglászhat körülöttem? vagy szigorúan a lábam mellett kell hogy menjen?

ezek érdekelnének a legjobban, hogy hogyan sétáljon mellettem, mennyit engedhetek meg neki.

Aztán milyen idős kortól érdemes gyakorolni agilityre? meg úgy kiállításra is?

2010. júl. 30. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szegény kutya-ne zsarnokoskodj vele hanem örülj együtt vele a sétának, az izgalmas, felfedezésre váró világnak.
2010. júl. 31. 14:14
 12/14 Allison ***** válasza:

Olyankor ne a feje fölé tartsd a jutalmat hanem az orra felől húzd vízszintesen és állni fog ha elég érdeklődő.

Meg így próbálkozz: [link]

2010. júl. 31. 14:43
 13/14 Allison ***** válasza:
Ja a képen nem az a lényeg hogy fogják, hanem hogy elöl tartják neki a finomságot.
2010. júl. 31. 14:43
 14/14 Akiteki ***** válasza:

Allison:

Ezzel nem egészen értek egyet. Mi pl. a startszámtartóba szoktuk tenni a jutifalatot, ami a karunkon van. Mikor nyúlunk a kajáért, a kutya már emeli a fejét.

[link]

2010. aug. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!