Milyen tápot adjak a 9 hetes francia bulldogomnak?
Miért váltanál?
Hogyha valamiért nem jó neki; keveset eszik, fáj a gyomra vagy hasonlók, akkor érdemesebb a tenyésztőt megkérdezni / az állatorvost.
Hogyha viszont csak attól tartasz, hogy unalmas neki ugyanazt ennie, akkor nem kell aggódnod, mert a kutyáknál ez nem úgy működik, mint az embereknél. Nekik az egyforma étel állandóságot, biztonságot, komfortérzetet ad.
Hogyha csak már túl van azon a koron, ameddig a baby tápot lehet adni neki, akkor érdemes ugyanannak a márkának a következő korfokozattal ellátott francia buldog tápját adni.
gondolom azért váltana, mert itt a gyakorin bárki bármivel etet az nem jó, és mindig tudnak adni valami sokkal jobb ötletet. :D
A royal canint pedig sokszor lehúzzák.
Nyilván le van húzva ha egy zsák túlárazott gabona.
Kérdező, én a Naturaveltal vagy a Platinum tápját ajánlom.
mert a royal canin az egyik legjobban túlértékelt tápok egyike. az összetétele az árához képest gyenge, tartósitószert és izfokozót tartalmaz.
ha már mainstream tápok akkor ideálisabb a Simpsons lazacos tápja esetleg a wild of the taste vagy acana. Persze ezekközül se mindegy hogy melyik. Mert pl az acana vörös húsos tápja kifejezetten nem ajánlott hiszen ahogy az emberek, úgy az állatok is nehezen emésztik.
Szimplán tisztában kell lenni alapvető biológiai dolgokkal és akkor könnyű a tápválasztás is.
Az egyes vagyok;
Szerintem is a tenyésztőt kérdezd meg. Következetesen annak lenne értelme, ha a következő korfokozat jönne ugyanebből a márkából, ha a kiskutya változat megfelelt, de lehet, hogy vannak plusz szempontok, amiket ő ismer, és amikről már tudja, hogy beváltak, ezért jobban ajánlana mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!