Francia bulldogomnak nagyon hullik a szőre mit tegyek?
Gondolkozok a táp váltáson jelenleg royal canint eszik..
Valaki akinek bulldogja van mit tud ajánlani amitol nem fog ennyire hullani a szőre?plussz még fakó is a szőre..
Első sorban doki. Lehet allergia is vagy bármi más.
Utána táp váltás valami prémium minőségre.
Ha fakó a szőre akkor az a táp nem jó neki és valamilyen vitamin hiánya van.
A royal sajnos egy nagyon gyenge táp :( keresned kéne valami jobbat, aminek van valami beltartalmibértéke is, nem csak marketingje.
Nem lehet hogy tavaszi vedlése van? Kúraszerűen vadlazacolajat adnék neki, az segíthet.
Lazacolajat mar probaltam..
Nem egesz evben ennyire hullik nem tudom magamhoz olelni,ha nem otthoni ruhaba vagyok mert szornyu az a sok szor😞
Es milyen tapot ajanlanatok ha a royal nem az igazi? Igen el fogom vinni alergia vizsgalatra lehet csirke allergia szerintem
Fésülgesd sokat, ritkán meg meg is fürdetheted. Azzal is sok szőr kijön.
Bár a francia bulldog alapból nagyon vedlős fajta és mivek benti kutyák így egész évben vedlenek
Magas hústartalmú, alacsony szénhidráttartalmú tápokat keress. Pl. Platinum, Naturavetal. Lehet már ez magában megoldja a problémát.
Allergia nem hiszem, az inkább gyulladással jár, vakarózás, bűzmirigy, lábrágás stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!