A francia bulldogomnak nagyon hullik a szőre mit tegyek?
Fehér kékfoltos frnacia bulldogom van.
Royal canint eszik szoktam neki főzni répát almát..
Lazacolajat kap illetve multivitamint .
Kozmetikushoz is havonta jár.
Szörnyen hullik a szőre már annyi mindent vettem pedig nemtudom elkepzelni mit csinálok rosszul..
Rövid szőrű az ilyen. Nem tehetsz semmit.
Tobb takaritas :D
Neki egesz evben hullik nagyon es nem tulzok.
Lehet csirke allergia lenne? Ezt hogyan tudnam ki vizsgaltatni?
Gondolom lakásban van a kutyus. Lakásban egész évben vedlik a többség, csak van mikor észrevehetőbb.
Ők ugye nem érzékelik a kinti időjárást emiatt felborul nekik a szőr váltási rutinjuk.
Lakásban tartott állatoknál sajnos ez van.
En a helyedben valtanek a Royal Caninrol, mert amennyire draga, pont annyira nem jo. Vegyel olyan tapot amiben megfelelo a feherje zsir arany, es van benne Omega is, es akkor nem kell kulon lazacolajat sem venned taplalek kiegeszitokent. Vannak kimondottan lazacos tapok, pl a Brit Carenel is.
En direkt nem etetem a kutyamat semmilyen szarnyas szarmazekkal, husokbol csak a halas dolgok es a marha kerul "etlapra", lakasban tartjuk es minimális a szorhullasa. Ami meg segitsegedre lehet az a FURminator markaju fesu, tok jol kiszedi a meglazult aljszorzetet es napi atfesules mellett nekunk alig kell a kutya utan porszivoznunk.
Kerdező az egy qurva nagy tévedes hogy a Royal Canint kell adni a francia bulldogoknak
Túlarazott szar
Én Optima nova nyulas-krumplis tapot adom neki,ez hipoallergén tap,nem vakarózik,nem hullik a szöre,akarhiva viszem a kutyam mki csodalja!
Nem kamuzok,nem túlzok
18kg.izmos,gyönyorű formas,meddig 2szer volt orvosnal a kötelező oltasokat kivéve!
Peóbald ki a tápot,hidd el minden rendben lesz utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!