A francia bulldog szőre mennyire hullik a lakásban?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 11:41
1/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy a francia bulldog nagyon beteges, tul tenyesztett allat. Valoban igy van?
2015. jan. 24. 11:52
2/5 anonim válasza:
Pont annyira, mint általában a rövid szőrűeké. Lehet fésülni, furminátorozni, de vedlési időszakban és azon kívül valamennyi szőr mindig jön egy kutyából.
Akkor betegesebb, ha nem a megfelelő helyről veszik.
3/5 anonim válasza:
eléggé hullik. Pont, mint a többi kutyának :)
4/5 anonim válasza:
Amivel én laktam egy fedél alatt, annak nagyon hullott. De azt mondom bár az lett volna vele a legnagyobb gond. Ha még nincs francia bulldogod, válassz helyette másik állatot. Mit szólnál mondjuk egy kutyához?
5/5 anonim válasza:
Mi családi házban lakunk, de csak akkor van kint a kutya a kertben ha mi is kint vagyunk. A szőre egész évben hullik, de tavasszal és ősszel "ömlik". Napi 2x porszívózás és nincs semmi gond. A francia bulldog igenis KUTYA! A miénk még ráadásul allegriás is, csirke alleggiája van és még az oltásnál is bedagadt a feje. Ennek ellenére soha semmiért nem adnánk oda!!! Egy kis szeretet dömper! IMÁDJUK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!