Lefoglaltam menhelyen egy 8 hetes kiskutyát és jövőhéten megyek érte. Viszont 2 órára van tőlem a menhely és csak vonattal tudnék menni. Lehet egyáltalán ilyen kicsi kutyát vonaton szállítani?
Egy hordozó abba kutya pelus.
Reggel korán menj érte ha lehet és mond a menhelynek ne kapjon reggelit hogy ne legyen az úton hányás vagy túl sok kaksi.
Ha hazaértek ott meg majd megtudod etetni.
Ha csak jove heten mesz erte, akkor meg rengeteg idod van megkerni valakit, hogy legyen szives elvinni autoval. Rokonok, baratok, kollegak, szomszedok es tavolabbi ismerosok is szoba johetnek.
Pici meg a kutya ... eleve trauma lesz neki, hogy elhozod a megszokott helyerol. Gondold el hozza jonne meg 2 ora zotykolodes a vonaton? Tul sok ez egy kiskutyanak szerintem, de persze biztos kibirja.
Szerintem 2 óra nem egy hosszú út és nagyobb lesz az öröm is, ha te mész érte, plusz a menhely számára is jó benyomást kelt, ha odatolod a képedet. Egyes helyeken pl. azért kérnek személyes találkozót, mert mégiscsak szeretnék látni, hogy kihez kerül a kutya. Persze meg lehet kérdezni a fuvart, nem arról van szó, hogy bunkóság lenne, csak szerintem ez kivételesen egy olyan dolog, amit személyesen jó intézni.
Ha a hordozó okoz problémát, akkor próbálj meg kölcsönözni valakitől. Facebookon beírsz a városod kutyás csoportjába, akkor szinte biztos, hogy lesz valaki, aki kisegít. Kutyapelenka szerintem a legtöbb kutyás boltban kapható, ez elvileg nem lehet probléma.
Én egy pár hete hoztam el a kutyusomat taxi+bkv kombival. Abszolút nem volt kisebb trauma neki az autó, mint a tömegközlekedés. Vettem neki egy boxot, abba tettem pelust. Vonat talán még jobb is, mint bármi, nem kanyarog összevissza.
Menjetek ketten, és ölbe is veheted, ha nagyon sír, és a boxot is tudja valaki cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!