Dohány Bernadett kérdése:
Mit csináljak, ha aztsem tudom mennyi idős a kiskutya egy hete mentettem meg majdnem elütötte egy autó, de nem akar enni pénzünk pedig nincs állatorvosra?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 12:45
11/15 Allison válasza:
Nagyon jó emberek lehettek, a kiskutya szerencsés. :)
12/15 anonim válasza:
Nagyon dícséretes dolog, hogy erőn felül megmentettétek a kiskutyát. Állatorvos is rendes akkor, lehet számítani rá és ez nagyon jó dolog. Gratulálok és remélem, hogy sikerül meggyógyulnia a kiskutyátoknak!
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki aggódását! Sajnálattal közlöm, hogy szegény Leady tegnap délután eltávozott tőlünk, eltemettük az udvarunkba és nagyon hiányzik, pedig csak pár napot töltött közöttünk! Most megyünk az állatorvoshoz, hogy bejelentsük...:'( Én azt hiszem mi minden tőlünk telhetőt megtettünk de szegénykém mégis elhunyt!Remélem így jobb lesz neki legalább nem szenved tovább:S:'(
2010. aug. 2. 12:54
14/15 A kérdező kommentje:
Szegényt már fecskendővel kellett itatni és nem evett semmit, úgy kellett ledugni a torkán a gyógyszert nagyon hiányzik és soha nem felejtem el ahogy kirakták a kocsiból és futott felém állandóan mosolygott olyan édes kiskutya volt! minden együtt töltött perc csodálatos emlékeket hagyott a szívemben!ÉS azoknak üzenem akik az első komikat és válaszokat írták, hogy sajnálom, hogy nem hittek bennem és a családomban remélem mostmár sajnálják, hogy mindenképp elakarták szakítani tőlünk én tudtam, hogy milyen a gazdija és olyanokat írak nekem, hogy kerestem e igen és nagyon szörnyű, hogy ő azért rakta ki szegény kutyust mert nem nyerte el a teccését... Lehet azthitte, hogy nem fajtiszta de remélem majd olvassa itt amiket írtam és sajnálja a dolgot ugyanis ízig vérig foxi volt!:'( köszönöm a segítségeket, sőt még a kritikákat is! puszi!
2010. aug. 2. 13:01
15/15 anonim válasza:
Részvétem a kiskutyád iránt! Nekem is volt kutyám, figyelmetlen volt és sötét is tél is és elfutott Anyukámtól, mert látott valamit és Őt is elütötte az autó. Nekem is hiányzik nagyon pedig 10 éve volt és Ő is csak 1 évet volt velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!