Kutyátok szereti a bulldogokat? (bővebben lent)
Az a tapasztalatom, ahogy más kutyásokkal is beszélgetek, hogy a francia bulldogokat kevés kutya szereti. Eddig 10ből 8 kutya nem kedveli őket. Köztük az enyém se. Gondoltam a nyomott fejük és a szuszogásuk miatt, de pl az enyémnek mopszokkal semmi baja, pedig fejformára ugyanolyanok. Azt vettem észre, hogy a mopszok nyugisabbak, a bulldogok sokkal inkább vehemensek, kissé olyanok mint egy röfögő tank. Kíváncsi lennék a ti kutyátok hogyan viszonyul a bulldogokhoz. Fajtát is írjatok légyszíves :)
(Enyém csivava keverék)
Nekem francia bulldogom van,nyugodt,szerintem a csivavák be vannak szarva minden kutyatol es azért ugatjak mindegyiket meg
Van a házunkban is egy mikor a bulldogom 1méterre van tőle,akkor nehúzza fülét farkát a kis nyomi csivava
Ennyi
Jelzem, hogy a kutyám az egyik legnormálisabb a környéken és igen gyakran mászik a bulldog az arcába. Meg is kapták múltkor az egyik bulldogot és nem az én kutyám volt. Ennyi.
Azért érdekelne, hogy mások mit tapasztalnak, mert lehet csak az itteniek neveletlenek vagy túl rámenősek. Bár nyilván a szuszogásuk nem nevelés függő.
A francia bulldogok nahyon cukik
Emberben is sok elcseszett van,nem???
Szerintem ez nem kifejezetten a fajta felé irányuló agresszió, vagy nem is tudom minek mondhatnám. Gondolom, ha egy labrador adna ki ugyanilyen hangot az se tetszene neki/nekik.
Az én agár keverékemnek egy francia bulldog a legjobb barátja, ha lehet ilyet mondani :D Észre se veszi, hogy szuszog vagy röfög, csak játszanak tovább. Viszont a környékünkön elég sok francia bulldog lett, kb 10ből 1et nem szeret, de azt is csak azért, mert hülye a gazda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!