Mi a véleményetek Cesar Milan-ról?
Szerintem nem szenzációs, csak normális.
Inkább a gazdik sötétek, hülyék, akikhez megy.
Annyira alap dolgokat mond el. Szerintem egy normális ember, akinek nincs is kutyája, tudja ezeket, ha eddig nem a Holdon élt, és képes valamilyen szinten a logikus gondolkodásra.
Nagyon szomorú, hogy olyan emberek vállalnak kutyát, más háziállatot(vagy gyereket!) akik ilyen idióták.
Van ennek egy cicás változata is, csak nem jut eszembe a férfi neve. Egy családhoz azért hívták, mert a cica megkarmolta többször a kislányt. A kislány nyúzta a macskát, akkor is, hogy a macskának semmi kedve nem volt hozzá. Ehhez cicadoki kellett nekik, hogy rájöjjenek, hogy a macskát nem lehet csak úgy össze vissza nyúzni :D Milyen hülyének kell lenni ahhoz, hogyha rád fúj egy macska, akkor még tovább erőszakoskodsz, hogy akkor is megsimogatod? :D
Szerintem tényleg van a pasinak egy olyan kisugárzása, amivel hat a kutyákra, láthatóan neki szinte azonnal behódol mindegyik. De egyébként igen, akikhez megy, azok láthatóan segghülyék a kutyákhoz, olyan alap dolgokat kell nekik megtanítani, amiket egy kutyát vállaló embernek illene tudni.
A cicás műsort is többször láttam régen, detto ugyanez, borzalmasan sötét emberek voltak benne, akik a cicák alapvető igényeit se voltak képesek kielégíteni.
ma 12:29
Az eszedbe sem jut, hogy pár percben egy színpadon nem lehet csodát tenni komoly problémás kutyával?
Az állatokhoz értés szerintem tehetség kérdése részben, van, ami nem tanulható. Nem ismerem alaposan a munkásságát, de úgy gondolom, ő azok közé tartozik, akikben ez a tehetség megvan, és ő ezt ki is aknázta, nem maradt egy alap szinten.
Viszont nem varázsló, szóval értelemszerűen egy hosszabb rehabilitációra szoruló kutyával ő sem tud pikk-pakk csodát tenni.
De úgy gondolom, hogy többekben megvan ez a képesség, max nem viszik ilyen szintre, és sok olyan állattartó van, aki hiába nőtt fel állatok mellett akár, mégsem ért hozzájuk.
Szerintem tényleg tehetséges. Az egy dolog, hogy ezt mások is tudják, de benne valahogy megvan a tehetség és a munkája íránti elhivatottságának a keveréke. Az az eset, amikor valaki tehetséges és szorgalmas is.
Ami szerintem ezt bizonyítja, hogy nem csak kutyákkal csinálja ezt. Otthon egy egész farmja van, YouTube - on körbevezette a nézőket és kiderült, hogy madaraktól a patásokig, minden állattal jól tud bánni. Nyilván van külömbség az állatok között, de szerintem van egy univerzális nyelv, a testbeszéd, kisugárzás, ami minden állat között érthető, de az emberek nagy része már eltávolodott ettől.
Végül, ami szerintem ténylegesen bebiztosítja a hitelességét, az az hogy hibázik is. Sokszor volt, hogy hibázott és megharapta a kutya, de ekkor ezt utána el is mondta, meg is magyarázta, hogy mit rontott el. Ugyanakkor voltak olyan esetei, amikor beismerte, hogy nem tudja az adott állatot a családhoz igazítani és ilyenkor ő maga fogadta be, vagy keresett a kutyának olyan gazdát, aki illett hozzá. Más esetekben, amikor bonyolult volt az eset, de még megoldható, rehabilitációra vitte őket, majd visszaadta a családnak. Egyáltalán nem tűnik szélhámosnak. Interneten lehet róla olvasni, hajléktalanként kezdte, bevándorló volt, először csak kutyát sétáltatott, később a tréner munkájával jutott el oda, ahova.
Szenzációs, ahogy a videók össze vannak vágva, de néha felkerül 1-1 olyan rész a netre, amit nem mutatnak a műsorban (harapások pl).
Nem mondom hogy nem tehetséges vagy nem ért a kutyákhoz, de a marketingje baromi jó, inkább ezt lovagolja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!