Milyen fajta jegyeit viseli a kutyám?Milyen fajta lehet?
Sziasztok!
Örökbefogadtam egy kölyökkutyust aki kóbor kutya volt. Voltak befogadói de náluk nem maradhatott, így került hozzám.
(Mielőtt jönne a kérdés hogy "ha nem fajtatiszta nem is kell?", De igen,mivel ha nem kéne,nem lenne nálam 1hónapja,nem költenék rá,nem foglalkoznék vele.;))
Oltását megkeztük,chip is van:)
Szerintetek milyen fajta jegyeit hordozza?
Szerintem kicsit pit jellegű:)
Köszi a választ:)
Tysonnak nevezték el a megtalálói így ez maradt neki:)
Igen a kinézete hasonlít a pitre csak kicsit hosszabb a szőre,de még így is rövidnek számít:)
Ezért is tettem fel a kérdést.
A szem színe nemtudom mennyire számít de szép zöldes barnás:)
Egy picit emlékeztet jack russel terrierre.
Nagyon szép, sok örömet együtt!
Gyönyörű!!
Engem is nagyon érdekelt, hogy milyen összetevői vannak a kutyámnak, de sztem úgy, hogy nem tudod a felmenőit, nincs sok értelme a DNS vizsgálatnak, mivel nagyon általános lesz a válasz. Az embereknél is a DNS vizsgálatnál tudni kell mindkét szülőt (ill. a feltételezett apát). Az én kutyámnál az anyuka tudható, de az apuka nem. Egyébként nekem mondták is, hogy felesleges a vizsgálat. A rá szánt pénzt nekem utalhatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!