Így megfelelően tartanám a jövőbeli mudi kutyámat? (Több lent)
Jövő ősszel szeretnénk venni nekem egy saját kutyust és valószínüleg mudi lesz mert imádom a fajtát. Kinti-benti tartással. Vennék neki egy szép nagy ágyikót amiben kényelmesen elférne, reggel este sétáltatnám 2-2 órát és otthon is foglalkoznék vele. Agiltyznék is vele, ugrani csak 1,5 éves korától. Van egy cicánk aki akkor már 3 éves lenne akihez hozzászoktatnánk illetve utána még 1 cicát örökbefogadnánk. A kutyussal szeretnék menni kutyasuliba is. Kirándulni vinném és ilyesmik, még nem tudom milyen fajta táp lenne neki jó de még van idő kitalálni.
Lehet nagyon korán írom ki a kérdést de szeretek mindent előre megtervezni és minnél biztosabbra menni. Nem szeretnék rossz gazdi lenni ezért kérdezem meg hogy van-e ezen kívül valami speckó dolog ami kellhet a fajtának? Évek óta szeretnék egy kutyust és minden törődést meg szeretnék neki adni. Így jó élete lenne ha nálam kötne ki?
(Ha szereti a vizet akkor nyáron vennék gyerekhomokozót és megtölteném vízzel hogy pancsolhasson.)
#8 köszi bár nekünk Budapest az ország másik végén van és 3 óra oda az autóút de faluban élünk és szerencsére itt rengeteg füves rét van mindenfele.
Heti 7× is el tudom vinni sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!