A kutyával alszotok vagy nem?
Figyelt kérdés
Illetve mi a véleményetek erről ha valaki a kutyájával alszik2020. máj. 13. 15:52
12/21 anonim válasza:
Ez a kérdés időnként felmerül, régebben jelenteni is szoktam, de sajnos nem törlik... Pedig megfigyelésem szerint, aki erre nemmel válaszol, azt következetesen lepontozzák, tehát értelmét veszti a kérdés, mert nem lehet rá negatívan válaszolni.
Bocs, kérdező, nem ellened irányult a mondanivalóm, de az értékeléseket elnézve már megint itt tartunk sajnos.
13/21 anonim válasza:
És miért kéne az értékelések miatt törölni a kérdést? Semmi szabályszegő nincs benne. Azzal meg hogy egyeseknek arra áll fel hogy lepontoznak másokat, ne törődj.
14/21 anonim válasza:
Azért jelenteni mert lepontozzák a kommentedet xD új mélypont. Ennyi erővel a kérdések 60%át lehetne töröltetni "jaj lepontoztak tűnjön el a kérdés" Vicc
Amúgy én felengedem az ágyra de nem szokott velünk aludni max 10 percig aztán lemegy. Amúgyis szeretek sokat forgolódni.
15/21 anonim válasza:
Aki a kérdésre válaszolt, azokat mind felpontoztam, aki a pontok miatt hisztizik, azt le. ;-)
16/21 anonim válasza:
Igen. Szeretem atolelni a nagy medvemet.( olyan)
17/21 anonim válasza:
Az én kutyám rendszeresen velem alszik
18/21 anonim válasza:
Nekem egy három kilós, benti ölebem van így velem alszik
19/21 Kukutyin58467u33 válasza:
a nagytestű kutya velem aludt panelban most apukámhoz költöztem és ő nem engedi be sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!