Milyen fajták keveréke a kutyád?
Figyelt kérdés
Az enyém németjuhász meg valamilyen kisebb terrier, esetleg amstaff, szóval nagyjából fogalmam sincs, egyik fajtára se hasonlít különösebben :)2010. júl. 29. 14:01
11/32 anonim válasza:
Az enyém újfoundlandi/bernáthegyi/pireneusi hegyikutya keverék.
12/32 anonim válasza:
Nekem fajtatiszta kutyám van, egy shih-tzu, de a mamáméknak egy pumi-uszkár csajszi mix-ük van.
14/32 anonim válasza:
enyém foxi-tacsi kevrék 5 hónapos, Floki neve:)
15/32 anonim válasza:
Az enyém beagle-foxi meg van benne jack russel is.Szóval jó kis vadászkutya :)
Szeretem nagyon.
16/32 anonim válasza:
nekem dán dog-ír farkas kutya keverékem van :D nagyon angy termetű de szelid "kis kutya" :D nagyon imádni való
17/32 anonim válasza:
tibeti spániel, spitz, csivava
18/32 anonim válasza:
19/32 anonim válasza:
Az én kutyám anyukája shar-pei németjuhász keverék, az apukája pedig foxi és pincsi keverék. A kicsi pedig 6 hetes és egy bűbáj.
20/32 anonim válasza:
Labrador-kuvasz anyának és golden retriver apának a kölyke.
Olyan, mint egy jól tartott, mellkason kicsit hosszabb szőrű, világos zsemle színű labi. Igen csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!