Milyen fajták keveréke a kutyád?
Figyelt kérdés
Az enyém németjuhász meg valamilyen kisebb terrier, esetleg amstaff, szóval nagyjából fogalmam sincs, egyik fajtára se hasonlít különösebben :)2010. júl. 29. 14:01
1/32 anonim válasza:
Enyém németjuhász-husky nagyon sép:) fekete fehér
3/32 anonim válasza:
2 nayon öreg Puli, ezért nincsenek benne meg azok a nagy Puli vonások, de ettől ilyen cép és okos ^^ mint mindeggyik^^ de ő számomra a leg cukibb ^^
4/32 Tinusy válasza:
dalmata-dog keverék :D
Gyönyörű kutya pettyes :D
5/32 Deus88 válasza:
Ha pettyes akkor turo rudi xD az elöttem lévönek.
Vlm pincsi kobor kutya keverék :)
6/32 anonim válasza:
német törpe spicc-pincsi keveréke :D nagyon szeretem most 8 hetes múlt
7/32 anonim válasza:
az enyém szálkás szőrű tacskó és yorki keverék :D
8/32 anonim válasza:
Nekem valamilyen német juhász, nagy bundája van, bozontos farokkal, de sötétbarnás-szürkés bundával.
10/32 anonim válasza:
Annyit tudok az enyémről, hogy tacskó keverék az anyja. Ő maga középtermetű, a szőre olyan mint a goldené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!