Ilyenkor hívjak orvost? Mit csináljak?
Segítettem. Mondtam, vidd el ügyeletre. Az neked nem volt jó. Neharaguggyámá, hogy te nem vagy hajlandó orvoshoz vinni a kutyád, és ezért én vagyok a hibás. Vicc vagy :D
Nem, nem kellett volna otthagynod meghalni. Már azt is írtam, mi ilyenkor a megoldás. Nem tömni a szapi zsebét pénzzel, hanem értesíteni az állatmentőket, akik kobzást végeznek. Így egyszerűen csak vettel egy szapis korcsot. Nem te vagy az első, nem is az utolsó. De azért valami nagyon remek àllatmentőnek azért ne állítsd már be magad :D
Latom nem erted amit írok, vagyis nem akarod, vagy nem bírod elviselni, hogy nincs igazad. Aznap elvittem állatorvoshoz, ügyeletre. Az állatorvos mondta, hogy a másnapot nehezen elte volna meg. Este 7fele volt ez. Írtam aztán az illetékeseknek, akik szinten nekem adtak igazat, azt mondták jól tettem, ők esetleg masnap tudtak volna jönni a kiskutyáért és az az egy éjszaka nagyon sokat számított az életében. Maradjon nálam, ki is jöttek aztán hozzám, jó helyen lesz, ők amúgy se tudnak egy oltatlan kiskutyát hol elszállásolni. Támogatni nem tudtak, igen szűkös idők ezek, de nem is kértem.
Nem akarom vinni a kutyámat állatorvoshoz? Szerintem elvittem amint tudtam. Ha nem volt nalam annyi pénz és nem tudtam, hogy eljutni(egy 10eves gyereket nem hagyhatok egész éjszakára egyedül, este 10korul nem tudom kit tudtam volna talalni, hogy rá vigyázzon) akkor legyszives ne allits már be rossznak, magadat meg a “nagyon okos, szuper vagyok” embernek.
Ezekhez amúgy mind semmi közöd nem volt, a kérdés nem erről szólt konkrétan, de, hogy lásd mennyire ostoba dolog úgy szidni a másikat és vádolni, hogy nem foglalkozik a kutyájával, hogy semmit nem tudsz, elmondtam. Csak hogy legközelebb kérdezz aztán támadj. Kis figyelmesség sosem árt, gondolkodj el ezen.
Nos nézd... engem egyáltalán nem érdekel a magyarázkodásod. Kérdeztél valamit, a megoldás az lett volna, hogy ügyeletre viszed. Ennyi. Az, hogy erre se pénzed se bébiszittered nem volt, az engem nem érdekel.
Ha az én kutyám rosszul van, akkor elviszem. Ennyi.
Minek nevezzem? Nem szapis? De. Nem korcs? De. Akkor tán nem hívhatom Hungária Príma Junior győztes fajtatiszta kölyöknek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!