Ivartalanitas utan veres szeklet mitol lehet? (Kan kutya). Felkeressem az orvost?
Egy 9 eves kan kiskutyam van(tacsko). A prosztataja meg van nagyobbodva nagyon igy a doki javaslatara ki lett hereltetve.
A kedden volt az ivartalanitas. Ma mar eszik, iszik. Nincs etvagy csokkenese. Es ma megvolt az elso szekeles. Viszont enyhen veres volt, volt nem csopogott a ver hanem pirosas arnyalatot lattam a vilagosbarna szekleteben. Nem volt kemeny allagu.
Megneztem a sebet hatha az erolkodestol felszakadt, de semmi. A varratok benn vannak, szepen gyogyul.
Tudom gyorsabban jatnek egy orvossal, viszont ahogy korbeneztem igy neten azt talaltam, hogy egyreszt ennek a dolognak a mutethez semmi koze masreszt varnek meg hogy tartosan ilyen marad e a szeklete. Nem e egy alkalomrol volt csak szo.
Van okom aggodni es hivni az orvost?
Akiknek volt hasonlo esete vagy valami tapasztalata kerem irjanak! Nagyon szepen koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!