Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyenkor hívjak orvost? Mit...

Ilyenkor hívjak orvost? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
FOLYIK AZ ORRA NAGYON GYORSAN LÉLEGZIK ÉS NEM IGAZÁN REAGÁL RÁM 12HETES
2020. máj. 6. 21:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

És fizettél is érte?

Oké, nincs autód.akkor hogyan közlekedsz munkába vagy iskolába onnan a semmi közepéről? Gyalog?

2020. máj. 6. 22:52
 12/28 A kérdező kommentje:
Van tömegközlekedés itt vidéken is. Megnéztem a kiskutyamat, láttam milyen sovány, rosszul néz ki, látszott hogy ferges, nincs jól tartva. És igen, 20ezret, különben nem hozhattam el és még aznap orvos kellett neki.
2020. máj. 6. 22:56
 13/28 A kérdező kommentje:
Akkor már egyedül ő volt nekik. Szörnyen nézett ki, most kezd ‘kutyásodni’. És tényleg lehet csak aludt és rosszat álmodott, most is alszik és futott álmában. De én meg nagyon féltem, itt fekszik mellettem és azt figyelem hogy lélegzik..
2020. máj. 6. 22:58
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Te azt a kutyát nem mentetted, anyukám, hanem szapitól vetted húszezeré.

Itt a cuki occógugyád. Kezeltesd, reméljük, túléli. Legközelebb meg legyen több eszed, amúgy meg van taxi is a világon. legközelebb, h majd nem az óccó szapiskutyád fog haldokolni, hanem valaki számodra fontos, akkor gondolj a taxira éjjel, azzal is lehet közlekedni. :)

2020. máj. 7. 07:43
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
14: Miért vagy bunkó paraszt? Jaaa, lehet pesti vagy ... :) Látszik, hogy sose voltál még vidéken nagy okos, ott ugyanis nincs taxi... vannak olyan falvak, városok, ahol nincs és még tömegközlekedés se. Nem Budapest, hogy éjszakai járat meg egyebek.. ha nincs kocsid, akkor buktad, nem közlekedsz éjjel, ad 1. Ad 2, elmondta, hogy sajnálta a kutyát és inkább fizetett érte, csak el tudja hozni. És inkább egy ilyen gazdához kerüljön, mint egy olyanhoz, bár nem tudom a fajtáját, aki harca meg verekedésre neveli, agresszívnek és szarik a fejére.. imádom az ilyen rosszindulatú embereket, ti vagytok a kedvenceim...
2020. máj. 7. 08:03
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha menteni kell, akkor állatmentő szervezetet kell értesíteni. Ők, a rendőrséggel együtt megoldjàk. És azáltal, hogy nem pénzelik a megélhetési szapit, már egy kicsit tettek az ügy érdekében. Így mi lett? Szapi leellette a szukát, az összes kölyköt el tudta adni, fél év múlva folyt. köv. Ez nem mentés volt, hanem a szaporítás támogatása.

És de, vidékre is kimegy a taxi. Voltam már vidéken taxival. Aki nincs felkészülve egy kutya (főleg szapis) ellátásával járó pénzügyi terhekre, az ne tartson kutyàt. Nem kötelező.

2020. máj. 7. 08:13
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem, nem voltam ra felkészülve mert nem volt betetvezve és nem nem akartam akkor senkit értesíteni, az akkor eszembe se jutott, csak hogy hozzam el onnan. Mondtak, mutattak kepet én meg inkább kifizettem csak hozzam el. De azóta már értesítettem akit kell, hogy mit csinalnak itt. Honnan hívjak hova taxit? 8ezer Ft amíg eljön ide +20-30 lett volna amíg elvisz oda ahol talán találok ügyeletet . Elvittem most reggel, kapott pasztát, figyelni kell. Nem lázas, nem hány. Diéta megint és jovoheten első oltás amikor jól lesz.
2020. máj. 7. 10:21
 18/28 A kérdező kommentje:
Az állatorvos szerint is csak pihent mikor én probaltam felkelteni, nincs most jól de mégis semmi nem biztos, ha hány vagy rosszabbul lesz vissza kell vinni.
2020. máj. 7. 10:24
 19/28 anonim ***** válasza:
25%

Így van, tehát van taxi. Bizony 30 ezer odajutni. Bizony kb még egyszer ennyi lett volna az ügyeleti díj. Bizony, költöttem már én is ennyit a kutyámra.

Ha nincs rá, nem kötelező kutyát tartani!

2020. máj. 7. 11:00
 20/28 A kérdező kommentje:
Szóval jobb lett volna ha ott hagyom meghalni és nem hozom el, mert tegnap este nem volt majd 100ezrem elvinni? Tudtam mivel jár, sejtettem. Más nem tudta vállalni, maradtam én és igen a szívemhez nőtt. És ma reggel már 8 előtt ott voltunk a dokinal, aki megvizsgálta de még konkrétat ő se tud. Próbálhatsz hülyének meg rossznak beállítani de segíteni senki nem akart, én meg mindent megteszek amit tudok, hogy jól legyen.
2020. máj. 7. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!