Változatos étrend (? )
Maradj a táp mellett, abban minden benne van amire szüksége van, feltéve ha minőségi.
Rakhatsz bele tojást főve és nyersen is, akar sonkát is.
De a paradicsom TILOS a kutyának!!!!
Olvass utána mit nem ehet a kutya nem olyan hosszú a lista és amúgy is megéri az időt h ne mérgezd meg a kutyád.
Nyershus, nyers hal kifilezve ,nyers csont,fott zoldseg. Ezektol szep egeseges vakito hofeher es fogkomentes lesz a fogsora elete vegeig. Bensoseg csak keves kell,amennyi a halban van, eleg.
Gabonat (pl rizs ,krumpli)ne etess vele,mert attol lesznek izuleti gondjai es fogkove,mint az embereknek is. Szenhidrat van a zoldsegben meg egy negyed almaban is egy napra. Futasunk utan szoktam meg etetni a vacsoran kivul egy szelet banant.
tegnap 23:34
A banánt milyen meggondolásból adod?
Valahogy nem tudom elképzelni a farkas rokonokak banánt majszolva.
En is adok a kutyámnak banánt de nem többet egy kis darabnál.
Azért változott a kutyák emésztése mióta háziasítva lettek ezért felesleges összehasonlítani a farkasokkal.
De itt egy link azokról a gyümölcsökről amiket ehet a kutya és hogy milyen előnyökkel ill hátrányokkal járhat
Most nézem h kihagytam a linket🤦♂️
Ha főzni szeretnél neki akkor húst,szívet főzz neki meg nyak,farhát,szárny,esetleg sárgarépa.
Illetve ha nyersen akarsz etetni akkor nézz utána alaposan.
3 etetési formát nem keverjük!! Vagy táp,vagy főtt kaja,vagy nyers!
Én konzervvel szoktam felturbózni a kaját vagy egy kis sárgarépát reszelek a kajára.
Gyümölcsöt is szoktak kapni alma,banán,mangó persze mértékkel néhány falat. Nyáron dinnye,barack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!