Ha a kutya nem eszi meg a reggeli adagját, akkor azt az estihez hozza kell önteni?
Itt mindenkit lepontoznak, engem már hidegen hagy. :-D
Nekem kistestű kutyám van, két részre veszem az adagját, ezt az ajánlást olvastam, és nem egy habzsolós, hogy egyszerre megegye az ő testsúlyának és aktivitásának megfelelő adagot. Két részletben megeszi, nincs elhízva.
Egyébként ha egészségügyi problémája nincs, még azzal sincs baj, ha egy kicsit koplal. Most hirtelen jött egy melegebb idő, nem tudom, ez megviselheti-e esetleg, és azért étvágytalanabb.
Pont azért kell szoktatni, mert eddig kint volt neki mindig és akkor evett, amikor ő akart. Ráadásul valaki nem jutalomból is adott neki finomságokat. Nem kövér, nem sovány. Meleg időben általában nincs étvagya, természetesen, ha elé rakod a nedveskonzervet, akkor egyből befalja. Nem akarom azzal etetni, van neki jó minőségű tápja. Nem hiszem, hogy nem szeretné, mert este megeszi es nem hagy belőle.
De itt a kérdés az volt, hogy ha a reggelit nem eszi meg, akkor az estihez hozzádjuk e. Nyílván, ha csak egyszer kap(na), akkor nem lenne kérdés. Amit meghagy (ha egyszer lenne etetve) azt meg visszaborítanánk a zsákba.
Az én 8eves kan labradorom a nem kövér nem sovány kategória, egész izmos is és 34 kiló.
Ha a reggelit nem eszi meg akkor ne add hozzá a vacsorához. De csökkenthettek is az adagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!