A kutyám megevett egy kis kukacos galambtetemet. Próbáltam elvenni tőle, de erősen fogta. Mi baja lehet?
Ugye nem lesz férges? Vagy valami hasonló?
Csúnya gusztustalan fehér dagi kukacok voltak azon az undormányon. :((
semmi baja nem lesz
a kutya gyomrában olyan enzimek vannak amik a romlott húst is megbírják emészteni .. be vannak ilyen dolgokra rendezkedve :D
Attól függ, miben halt meg a galamb.
Ha golyó által végezték ki, akkor egészséges volt és nem lesz baja.
Az én kutyám egyszer kapott egy iszonyat bélfertőzést egy döglött verébtetemtől. Pedig a nagy részét kiszedtem a szájából (még most is hányingerem van, ha rágondolok), de valami baja lehetett a verébnek. Egy hétig injekcióztam itthon.
Most nézem, mekkora marhaságot írtam!
Döglött verébtetem. Élő verébtetemet biztosan nem evett még. :)))
Mindenesetre nagyon figyelj rá, és ha bármi szokásostól eltérőt tapasztalsz, irány az orvos. Ha egészséges volt, akkor nem lehet baja, de egészséges állatok élni szoktak, nem meghalni (kivéve autó elütés, stb) :)
Egyébként pedig éppen emiatt kellene legalább annyira megnevelni a kutyát, hogy kérésre bármit átadjon a gazdinak. Nem elvenni kell tőle, hanem azt mondani, hogy ERESZD, vagy hogy AZONNAL KÖPD KI!
Ha patkányméreg van a szájában, azt is megeszi, mert nem tudod elvenni tőle?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!