Mit csináljak, ha már megpróbálták elvenni a kutyám?
Azért ezt nehezen tudom elképzelni.
Én akkorákat rántok a nyakörvön,hogy csak na,mert mást nem tudsz csinálni amikor tanítasz.
De azért nem szoktak az emberek beleszólni.
ha most kicsi a kutya,akkor őt már chippezve kellett hogy vegyed,hiszen nekimár kötelező. Ha mégse,akkorsürgősen chippeltesd be. Így ha valaki elvenné, te bizonyítani tudod,hogy a tiéd, akár rendőrséggel mehetsz érte.
Hasonló velem is történt néhány éve. 7 vagy 8 hónapos volt a labim, a városban sétáltunk és vmiért elkezdte húzni a pórázt... én szépen rántottam rajta, hogy vegye már érszre magát...Egyből felszólaltak emberkék, hogy jajj minek rángatod szegény kiskutyát, miért kell vele ilyen durván bánni...
Egyszerűen kezeltem a helyzetet, rövid választ kaptak: majd ha néhány hónap múlva 30 35 kg lesz, hogy tartom meg, ha most nem nevelem meg???? Erre kicsit elgondolkodtak. Nem kell velük foglalkozni, kapirgáljon mindenki a saját háza táján, nem kínzás, ha megtanítod normálisan pórázon közlekedni. Pasira én kihivnék egy zsarut, vagy jól se@@be rúgnám, hogy legközelebb ne merjen a közelünkbe jönni!!!
Mára már egyre többen átesnek a ló túloldalára. Lassan már az is állatkínzás kategória lesz, ha nyakörvet és pórázt tesz valaki a kutyára.
Ez az eredménye a nem átgondolt propagandának.
Gondolom, fiatal vagy nagyon. Szóljál a szüleidnek, és majd ők helyre teszik azt a férfit. Nincs joga inzultálni téged az utcán. A kutya a Te tulajdonod, nem veheti el, mert az lopás.
Nem már nem vagyok annyira fiatal. 24 éves vagyok.
Köszönöm a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!