Kutya táp vásárlás! Melyiket válasszam? Többi lent!
Van egy 2 éves Labrador fajtájú kutyusom, akinek szeretnék végre egy normális tápot venni, szeretnék kérni tanácsokat illetve tapasztalatokat hogy a saját kutyusotok melyiket szereti , melyiket éri meg megvenni stb.
Amilyen márkákat néztem eddig a neten: pl.
Brit care
Acana
Josera
Ecopet
Happy dog
Dog chow
Néztem véleményeket is de azok is megoszlóak , teljesen tanácstalan vagyok! Köszönöm elöre is a segítséget!
Azt régebben is olvastam már, hogy a kutyatápokba takarmány gabonát tesznek, mert úgy olcsóbb, de rákos lesz tőle a kutya.
Eléggé rá izgultam, hogy jajj, most mi lesz szegényekkel és egy időben a nyers etetéssel kacérkodtam, de szerencsére az állatorvosom ismer, ezért lebeszélt, mert nem vagyok elég összeszedett ehhez :D
Szóval mi Dig Chow tápot adunk a 6 éves németjuhászunknak.
Itt egy összehasonlító teszt:
Innen az Acana a legjobb, aztán a brit care követi, az utóbbival etettem, szerették a kutyáim, nem volt tőle semmi bajuk, bár szerencsére alapvetően sem betegesek emésztőrendszerileg. Acana nekem túl drága, de sok ismerősöm etet vele, mindnek jó tapasztalatai vannak, dícsérik.
Szerintem a te kutyádnak is teljesen mindegy, mit eszik, válassz egy magas (65%+) hústartalmú tápot, ami gabonamentes(bár erről mostanában megoszlanak a vélemények) és nem lesz baj.
Az ízről: olyan, mint az embereknél, szívem szerint süteményeket ennék egész nap, de a zöldségek, csírák egészségesebbek...
Szia
Ezek mind nagyon jó fajta kaják de mi csak 2 fajta tápot próbáltunk ki
A Josera az nagyon jó a mi fajtatiszta szálkásszőrű Jack Russel terierünk nagyon szereti és a tenyésztő csak azt ad nekik mert a szőrük nagyon szép és fényes lesz tőle ami ekünk nagyon fontos mert versenyeztetni fogjuk majd a kutyust
Acana az is nagyon jó csak a mi kutyánk sajnos nem ette meg és allergiás is lett rá.
Szerintem menj el egy olyan boltba ahol nem kell zsákosan megvenned a kaját hanem vehetsz fel lg-ot is (Elemorzsi ilyen) és kóstóltatsd vele meg az összeset és amelyik a legjobban ízlik neki azt kell megvenni
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Az ACANA tápról sokan mondják hogy allergiás tüneteket tapasztaltak a kutyáikon, ahhoz képest hogy milyen drága , szerintem nem ez lesz a választás!
Most a Brit Care Lamb and Rice Adult tápot nézegetem , erről a tápról mi a véleményetek ? 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!