Elvihetem a kutyámat sátrazásra? Nem szökik el?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a haverokkal sátrazni a Duna mellé 2 napra. van egy 9 hónapos kis boxerem, jól nevelt, okos kutya, kutyasuliba is jár. nagyon ragaszkodik hozzám, de mégis attól félek, hogy amig éjszaka alszom, elkóborol valamerre, és nem találom meg. jogos a félelmem? kikötni nem szeretném, sose volt még, de ugy gondolom nagyon jól érezné magát a vízparton, nagy füves pusztán stb.2010. júl. 27. 12:16
11/15 anonim válasza:
21.50 ezen jót nevettem.
Kedves kérdező, szerintem ez a sátrazás kutyával akkora élmény...neki főleg. Ez akkora boldogság, együtt kirándulni a gazdival, és együtt aludni.
Nem lesz semmi baja a kutyának attól, ha veled alszik ott bent.:-)))
Igazán beszámolhatnál majd milyen volt.
ui:Azért, ha gyakran viszed majd kirándulni chippeztesd és regisztráltasd.
12/15 A kérdező kommentje:
visszaértünk a kutyussal a sátrazásról, hát én nagyon élveztem, de szerintem ő 100* jobban. éjszaka pedig vagy mellettem aludt, ugy, hogy a fejét a hálózsákba dugta, vagy pedig a lábaim között :) szóval nem volt gond. ha elcsatangolt mindig futva szaladt vissza, hogy megvagyok e még.
köszi a tippeket!
2010. júl. 29. 20:19
13/15 vuk89 válasza:
kösd ki a lábujjadra ha elakar szökni megérzed!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!