Valaki tud segiteni patella ficammal kapcsolatban?
Valaki tud segiteni patella ficammal kapcsolatban?
Akinek van vagy volt ?!
Lenne par kerdesem es videom is a kutya labarol.
Az én havanese kutyám is az. Azt a lábát már nem is nagyon használja, felemeli és sokszor 3 lábon megy tovább, csak így tönkremegy majd az a lába is.
Az én kutyám nem altatható, szóval ízületerōsítōket adok neki, sajnos neki ezzel együtt kell élnie.
Mi a kérdés?
Ortopéd orvos
Műttesd minél előbb, mert csak rosszabb lesz.
Igazából a lényeg ennyi.
A kutya tenyésztője mit mond? Mert erre szűrik a kutyákat, tehát a vételi szerződésben benne kell lennie, hogy garanciát vállal a patellára! Vagyis a tenyésztő fizeti a műtétet.
Egyébként is ő tudja a legjobban, hogy mivel jár a patella, valamint a felmenők alapján mennyire lehet súlyos a ti esetetekben. Merthogy a genetika nem hazudik. Úgyhogy mindenek előtt keresd elő a szerződést és a tenyésztőt keresd fel!
Mentett kutya? Akkor a menhely, alapítvány segíteni fog! Orvost keresni is és akár az anyagiakban is, ha kell.
Ajándékba nem adunk kutyát. Egyébként is csak szaporítók adnak el kutyát úgy, hogy azt majd tovább ajándékozzák. Ha örökölt, akkor is kell lennie tenyésztőjének, hacsak nem szaporítótól van.
De gondolom nagyon egyszerű a helyzet, olcsón kellett neked divatos kutya. Az egészsége meg pont nem érdekelt téged, igaz? Ahogy az sem, hogy mennyire felelős és etikus döntés ez.
jézusom utolsó te megsérültél szülés közben?
ki mondta hogy divatkutya? tudod a fajtáját? nem
ki mondta hogy én vettem és hogy szaporítótól?
ha nem érdekelne az egészsége akkor szerintem meg műttetném 150 ezer / láb porintért? valószínű...
drága istenem a magyar okádék emberek , mit is vártam.
és nem kioktatást kértem , hanem a MŰTÉTTEL kapcsolatosan kérdeztem.
de amúgy a te anyukád foglalkozott anno azzal hogy megszüljön-e? nem csak nyomott. ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!