Egy kegyetlen kutyagyilkosnak mi a méltó büntetés?

Sziasztok!
Megértem a felháborodásotokat, de:amíg "anyák" wc-be szülhetik a gyerekeiket, vagy halálra éheztetik őket, vagy szüléskor simán magukra hagyhatják, és ezt majd az ügyvéd szépen "szülési sokk"-nak beállítva felmenteti a bűnöst, akkor miről is beszélünk?
Egy ember élete semmi ezek szerint?
Azon miért nincs így felháborodva senki, ha egy csecsemőt megölnek?
Ne hagyjuk büntetlenül az állatkínzókat, én sem ezt akarom, de nonszensz, hogy egy kutya élete ezek szerint többet ér egy emberi életnél.
És most lehet lepontozni!

Elolvastam, sajnos vizuális típus vagyok. Szavakat sorolhatnék: borzalmas, érthetetlen, dühítő, ezeket leírtátok helyettem.
Inkább szülői (3 gyerekes) mivoltommmal foglalkoznék,és megpróbálom levonni a következtetéseket, és megtanítom azt a gyermekeimnek: Ne bántsuk az állatokat! Ebben kell felnőni. Nem játék a macska farkát húzni, mert nem vicces (a cicának), nem kell a kutyus után szaladni (nem hiába szaladt el tőlünk). Szeressük őket, figyeljük a reakcióikat, és ha látjuk hogy elég volt a "szeretetünkből" akkor hagyjuk békén.Ha alszik,akkor nem mókás felkelteni, mert "csak megsimogatom". Az állat nem játék!!!! Vannak szuper élethű plüssök... Nem hiszek a felnőttek megváltoztatásában,a gyermekek nevelése viszont a mi kezünkben van.

Börtön?Minek? Én szívesen megteszem vele azt amit ő tett szegénykével...bár akkor nem különböznék tőle!
De amíg a saját gyereküket agyonverő emberek nem kapnak halál büntetést addig ezek a szemétládák sem fognak!:s( És ez a szomorú:(

13.28!Kikérem magamnak az állatvédők és az állatgyilkoláson megbotránkozók nevében,hogy egy állat élete fontosabb az emberénél!Mit gondolsz te hogy aki állatbarát,annak nincsenek érzései és nyugodtan nézi hogy csecsemőket gyilkolnak?-mert csak az állatokat szereti?Csakhogy ez a téma ,most egy szerencsétlen kutyáról szólt,nem pedig gyerekről.Senkit nem kéne megölni,senkinek.Aki ezt megteszi egy állattal,az emberrel is előbb utóbb...Te meg itt leszólod azokat,akik megbotránkoznak ezen?Miért szerinted nem kegyetlenség?Vagy hogy van ez?Egyszerre csak egy élőlényt lehet sajnálni?Gondolkozz legközelebb mielőtt hülyeségeket írogatsz.
Én képzeld,a gyermekvédelemben dolgozom és az elsők között írtam választ a kérdésre,mert felháborított,amit tett ez a kegyetlen,szemét.Akkor most hogy van ez?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!