Kullancs a kutyában, hagyjam inkább?
Azt hiszem a kutyám hasaban van egy picike kulancs, de nem nagyon hagyja jogy megnézzem, igy kiszedni meg egyenesen reménytelen lenne.
Foresto nyakorv van rajta, szóval nem 100%, hogy az.
Küzdjek inkább a kutyával egyet, vagy hagyjam, ugyis a nyakörv miatt kiesik majd, minthogy beszakítsam a kullancs fejét?
A nyakörv új, nem olyan régóta van rajta, hogy elveszítse a hatását.
Köszönöm, aki segít.
(C opció a bennhagyás és verekedés mellett az ügyeletes állatorvos)
Nem, ez 2 cici között van, ha jól látom de ahhoz képest, hogy maskor totál beterpesztve alszik, most még a határa sem hagyja magát fektetni.
Párom pár peec mulva ér haza munkából, ha vele sem jutunk semmire, 9ig van ügyelet, elviszem.
Köszönöm.
Na mi lett a kullanccsal?
Amúgy az én kutyám se szereti ha a hátára fektetem de ez a büntetése (egyes esetekbe) úgyhogy leterítem.
Kistestű kutya? Mert akkor elég könnyű dolgod van. Fogd össze az első két lábát, másik kezeddel fogd a grabancát és így fordítsd egyszerre a kezeid. A hátsó lábán nem fog tudni sokáig egyensúlyozni, így hamar a hátára billen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!