Miért kötődnek hozzám ennyire a kutyák?
Figyelt kérdés
Van egy adoptált kutyusom. Természetesen nagyon ragaszkodik hozzám, mivel én vagyok agazdája. Ami érdekesebb, hogy otthon a szüleimnél van 4 kutya, akik szintén nagyon ragaszkodnak hozzám, pedig nem is én vagyok a gazdájuk papíron legalábbis. Pedig évek óta nem is lakom otthon. Mégis amikor otthon vagyok, folyton a lábam alatt vannak, wc-re is jönnek utánam. Állandóan a lábam alatt vannak. Napközben az ágyamban alszanak. Az egyik kutyus még gyerekkoromban a szobámban akart elleni. Kíváncsi vagyok ennek a tudományos magyarázatára. Engem persze nem zavarnak, mert imádom őket, de ők miért pont hozzám ragaszkodnak ennyire?2020. márc. 24. 10:21
1/5 anonim válasza:
Azt tudom elkepzelni, hogy kolbasz illatod van :)
2/5 anonim válasza:
Nem tudományos válasz, de szerintem azért, mert szépen bánsz velük, nem küldöd el őket és néha még simogatást is kapnak. +talán érzik, hogy neked is ínyedre van a dolog :)
3/5 anonim válasza:
A kutyát nem érdeklik a papírok :)
Számukra az a fontos, hogy ki szereti őket, ki gondoskodik róluk, ki foglalkozik velük.
4/5 anonim válasza:
Ki pontozta le a válaszolókat?
Főleg a 3-ast, tök jót írt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hasznosak számomra. :) Lehet, tényleg kolbász szagom van. Haha
Nagyon szeretem őket, ez tény. De igazából mindenki imádja őket a családban. Enni például én csak a sajátomnak adok. Tehát gondoskodni nem én szoktam a többi kutyuról. 🙂 Ezért is furcsa számomra, hogy ha otthon vagyok akár wc-n, akár fürdök, akkor a fürdőkád mellett ülnek mind és folyton ott vannak ahol én. Persze nagyon cukik, amikor lenézek és ott ülnek sorban.
2020. márc. 25. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!