Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Van egy tacskó keverék kutyám. Bizonyos időnként ugyebár a hátsó lábain az oldalsó kis bütykökön le kell vágni a körmöt. Eleinte ezt engedte is de mostanra odáig jutottunk hogy már egyáltalán nem. Egyszerűen fizikai képtelenség ezt megoldani. Még a kezem is megkapta. Nem tudom vele megértetni hogy nem bántani akarom ezzel. Az egyik lábáról tudtam csak levágni. A másikról már esély sincs. Pedig az is elég hosszú. Hamarosan elkezd belenőni a húsba. Nem tudom mitévő legyek. Hogyan lehet levágni igy? Ha meglátja a körömcsípőt a kezemben elszalad. Hogyan lehetne ezt kivitelezni?

Teljesen feladtam már.

2020. márc. 11. 12:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

Két ember-betekerni plédbe pl úgy, hogy a vágni való láb kint legyen. Amikor kész a tekerés akkor veszed elő az ollót és a jutalom falatot. Ha kellően étkes, talán jutikkal le tudod nyugtatni.

Annyira pedig sosem szabad hagyni megnőni a farkaskarmot, hogy elérjen a húsig.

2020. márc. 11. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

A 4est lepontozták, pedig nem ír hülyeséget. A doki is lefogná, lekötné. Az lenne az első. Láttam én oltáskor olyan kutyát, hogy az állatorvosi sátor rúdjára húzta rá a doki a nyakörvet, és úgy oltotta be a kutyát! Amelyik agresszív, azt nem lehet tündibündi módon tutujgatni.

(nálunk sátort állítanak több helyen a városban, oda lehet vinni oltáskor a kutyát)

2020. márc. 11. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

10-nek igaza van, hiába pontozzátok le.

A kutyán soha nem volt nyakörv, emberek.. megharapja a saját gazdsját, viselkedési zavaros... vicc kategória...

2020. márc. 11. 14:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom.

Még nyakörvhöz sincs szoktatva? Sem sétálni nem viszed? Oltásait mégis hogyan kapja?

Hívj háthoz egy kozmetikus vagy állatorvost, a kutyának a művelet idejére kösd be a pofáját egy gézcsíkkal vagy erős rongy-csíkkal, majd ezután kezdd el nevelni sürgősen.

2020. márc. 11. 15:20
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Hivj hazhoz kutyakozmetikust. Elore mondd el neki,h milyen a kutyad es mondja meg,mennyiert vallalja.

En be szoktam latni kutyakozmetikaba,ahol setalok az amstaffoal es mindig benez o is az ablakon es mindig nevetve mondom nemi,h egyszer befizetem egy koromreszelesre 😂 O se szereti. Ketten szoktuk a baratommal. O menekul,ugrandozik meg elkapja a labat 😂

2020. márc. 11. 17:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Oltásai megvannak? Ha nem akkor először azt kell elintézni főleg ilyen harapós.
2020. márc. 11. 18:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Oltásai vannak, úgy került hozzám. Kiskönyve is van. Beszéltem egyik ismerősömmel neki az anyukája kutyakozmetikus és mondta hogy vigyem el. Megcsinálja egy pillanat alatt. Tudja a technikáját. Megpróbálom felnxakörvezni és elkezdem sétáltatni is. Köszönöm aki normál stílusban tudott válaszolni és a degradáló hozzászólóknak üzenem hogy megoldom... Nem kell ezért sz@r embernek egyből kikiáltani
2020. márc. 11. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy került hozzád??

Minden évben oltatni kell veszettség ellen!

2020. márc. 11. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Te eddig nem nevelted, nem is tartottad rendesen. De akkor minek is kellett a kutya? Ja, mert az divatos? De a felelősséget, a normális kutyatartást hírből sem ismered!

Tehát leírom, hogy még te is megértsd, kérdező. A KUTYÁT NEVELNI KELL! Akkor majd elviseli ezt is, nemhogy nem fog harapni, de még elrohanni sem fog! Persze egy gond van: a neveléshez kell némi intelligencia a gazda részéről. Anélkül sajnos nem megy. Ha ezzel nem rendelkezel, akkor viszont megintcsak nem értem, miért kellett neked kutya?

2020. márc. 12. 01:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Te vagy a suttyó kérdező... gyenge próbálkozás volt. Mivan, ha tükröz mutatnak neked az már nem megy át? Beismerni a hiányosságaid smafu? Csak visszatámadni tudsz? Szégyen gyalázat...
2020. márc. 12. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!