Mit lehet ilyenkor tenni?
Van egy tacskó keverék kutyám. Bizonyos időnként ugyebár a hátsó lábain az oldalsó kis bütykökön le kell vágni a körmöt. Eleinte ezt engedte is de mostanra odáig jutottunk hogy már egyáltalán nem. Egyszerűen fizikai képtelenség ezt megoldani. Még a kezem is megkapta. Nem tudom vele megértetni hogy nem bántani akarom ezzel. Az egyik lábáról tudtam csak levágni. A másikról már esély sincs. Pedig az is elég hosszú. Hamarosan elkezd belenőni a húsba. Nem tudom mitévő legyek. Hogyan lehet levágni igy? Ha meglátja a körömcsípőt a kezemben elszalad. Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
Teljesen feladtam már.
4.-vagyok.
Takarodjak? Mert segítőleg válaszoltam?
Az állatorvos vagy a kozmetikus szerinted mit fog tenni vele? Leírom: Lefogja/leköti erőszakkal, vagy elbódítja, gázzal.
Így már minden érthető. Szerencsétlen kutya életében nem találkozott semmi ingerrel, retteg mindentől, miközben nektek a kutya neveléséhez közötök sincs.
Nem, nem elég neki csak a kert. Nem a futkározás miatt viszed ki elsődlegesen ki a kutyát, hanem az új ingerek, szagok, kutyák, helyzetek miatt. Hogy ne rettegjen szerencsétlen egy körömvágástól vagy egy nyakörvtől.
Állattartási kutúra 0. Gratulálok. Keress neki új gazdát, aki kielégíti a egészségügyi,szociális, mind a fizikai igényeit, mert te nem teszed ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!