Panel, gyerekek, kutya?
Van egy 9 éves kutyánk.Panelban lakunk.Amikor hoztuk a gyerekek kisiskolások voltak.A férjemmel megbeszéltük,hogy szeretnénk a kutyát,hiszen,ugyis mi fogjuk nevelni,gondozni.Minden működött is 7 évig,de akkor egyedül maradtam a pocakban egy babával.A kutyával ugyanúgy foglalkoztam.
Nagyméretű,sok mozgást igénylő.
Reggel-séta pórázon 30perc.
Délben-futtató,labdázás 1óra.
Este-séta pórázon 30perc.
A tél végére viszont a kicsim már akkora lett,hogy nem tudtam a futtatón altatni.Egy ismerősöm felajánlotta,hogy reggel vigyük hozzájuk,délután hozzuk haza.Nagy telek és ott egy nőstény kutya van.Ki is jönnek egymással,de és ez a gondom:
A kutyám rengeteget ugat.Mióta a baba megszületett főleg.
Tegnap az ottani szomszéd szólt,hogy ne vigyük a kutyát,mert az ő gyerekük nem tud tőle aludni.Én nem szeretnék vitát az ismerősöm és a szomszéd között(csak nekem szólt),ezért nem fogom vinni.
De mit csináljak a kutyával?
Nem tudok már vele annyi időt eltölteni,ráadásul tényleg megbolondult a gyerektől.Tudom,hogy féltékeny,de mit tudok vele csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!