Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem bünteti a törvény az...

Nem bünteti a törvény az ilyen állattartást?

Figyelt kérdés
Én nagyon elítélem az ilyen embereket,akik ilyen körülmények között tartják a szerencsétlen,kiszolgáltatott kutyákat.
2010. júl. 24. 17:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%
am a 3. képen nem meg akarja harapni az emberkét?xD
2010. júl. 24. 17:34
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A kérdező erre gondolt, mikor a 4 méteres láncról beszélt.

Én is elítélem, ha valaki láncon tart egy kutyát. Úgy néztem, a kutyaház sem a legjobb, de inkább így éljen, mint az utcán. Sajnos az emberek nem gondolnak arra, hogy az állatok is érző lények.

2010. júl. 24. 17:39
 23/31 anonim ***** válasza:
53%
ha ennyire magyarázol akkor miért nem teszel valamit?? mondjuk miért nem hozod el onnan a kutyát mert látom zavar téged a dolog de ezzel nem lesz jobb a kutyának hogy itt mondod a magadét.
2010. júl. 24. 17:40
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon szerinted mégis mit büntetnek?

Max. azt, ha megversz egy cigányt, aki beléd akarta szúrni a kést.

2010. júl. 24. 17:45
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a kedves "gazdit" én is szivesen láncra kötném aztán feldobnám vaterára hadd licitáljanak rá.
2010. júl. 24. 17:47
 26/31 anonim ***** válasza:
38%
mit vártál mikor a gazdája sem palotában lakik akor a kutya sem lakhat máshol amugy az is lehet hogy jó a kerités de át tud rajta ugrani és szökös a kutya vagy csak pl:roncs telepen van és az a otthona s a munkahelye!viszont szerintem a gazdi is be látja hogy nem jó igy a kutyának és azért adja el mivel ki van írva hogy eladó.szerintem nem bántják meg ilyenek mert a kutya tök nyugot a képen is és hálás kis feje van :D ráadásul tiszta a bundája is és nem sovány
2010. júl. 24. 17:59
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
több oka lehet a megkötésnek!pl ismerősömnél akkor van a kutya megkötve ha jön valaki vagyha elmennek otthonról.Mert a kutya kimenne utánuk.Másik ismerősömnél addig van a 2 kutya megkötve mig esznek,mert egyik elvenné a másiktól.szóval nem biztos,hogy láncon van egész nap,egy képről ne itélj.Amugy egy rotit nem is lehet megkötni mert megbolondul.....
2010. júl. 24. 18:07
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, X méteres láncon lehet tartani, én is 4 méterre emlékszem, de lehet hogy valamelyik városi ebrendeletben volt, mindegy a lényeg, hogy sajnos lehet.

Azonban így is azonnal el kéne venni tőlük a kutyát. Az nem kifogás, hogy hogyan élnek a gazdák, meg hasonlók. Kutyát soha nem lenne szabad láncon tartani.

Ilyet is, hogy lehet írni, biztonságosabb láncon tartani?

Biztonságosabb?!

Épp a lánctól fog a kutya lassan megőrülni!

Az a baj, hogy eladni akarják, miért nem ingyen kínálják?

Nem elég, hogy szarul tartják még pénzért is akarnak tőle megszabadulni.

Így meg lehet senkinek se kell majd. Mégis ki akarna fizetni azért, hogy egy felnőtt kutyát elvigyen? Mikor, a menhelyről szerezhet akárhány felnőtt rotit, ingyen is.

Remélem majd valaki befogadja.

És ilyen esetekben nem tudnak valamit a fajtamentők tenni? Csak azért, mert sokszor láttam már, hogy a fajtamentőket emlegetik.

[link]

Ha jól vettem ki, a bajba jutott rotikkal foglalkoznak. És ez a kutyus eléggé bajban van. Értesíteni kéne őket.

2010. júl. 24. 18:26
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki velem eggyütt érez. Mit tudnék tenni a kutyával? Hogy mentsem meg? Hívjam ki a rendőröket? A rendőrök úgy se tennének semmit. Max. annyit tehetnék hogy megveszem tőle a kutyát,és megmenekül. Nálam tisztaságban,békességben,nyugalomban lenne. Az én kutyáim egészségesek,szabadok,kiegyensúlyozott idegrendszerűek,akár mint a "csodálatos kutyadoki" kutyái :D
2010. júl. 24. 20:01
 30/31 anonim ***** válasza:
Épp előtted linkeltem be. Nekik szólj. Ha mást nem, tanácsot biztos adnak.
2010. júl. 24. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!