Nem bünteti a törvény az ilyen állattartást?
Ne haragudj, de mellette van a "családi ház" is, ha jól látom, ez azt jelenti, hogy a gazdája is szar helyen lakik.
Ha a gazda szar helyen lakik, nem lakhat a kutya palotában.
Ráadásul a kutya tiszta volt, csak az udvar poros. Nem volt lefestve a kerítés, vagy mi a bajod pontosan?
Nem azt írom, hogy ez helyes, de jobb, mint egy sintértelepen. Hozzáteszem, mielőtt még lepontozol, hogy én a kutyámat a lakásban tartom, kert is van, és külföldön nyaral velem az idén is.
A 4 métert hol olvastad? Nem is értem befotóztál valaki kertjébe, mert az sem szabályos.
Ha van ilyen szabály, a 4m láncra gondolok, akkor ez nem szabályos, de a helyrajzi számok az egész országban nincsenek kint látható helyen a házak falán, az sem szabályos és 30 ezer forintos bírság jár érte.
Az önkormányzatok a büntetés kiszabását a saját épületükkel kezdhetnék.
Az egésszel arra céloztam, hogy annyi minden nem szabályos, hogy hihetetlen, de nem kell nagyítóval keresgélni. Ha találsz egy kutyavágóhidat, szólsz nekik, hogy ne csinálják, és kihívod a rendőrt meg az önkormányzatot, akkor azt mondom, hogy bátor vagy és van értelme annak amit csinálsz, mert kutyák életét mented meg.
De berakni egy poros udvart ide egy egészségesnek tűnő kutyával teljesen értelmetlen.
Ha már világmegváltó gondolataid vannak, akkor legalább harcolj olyanokkal, akik valóban veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!