Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem bünteti a törvény az...

Nem bünteti a törvény az ilyen állattartást?

Figyelt kérdés
Én nagyon elítélem az ilyen embereket,akik ilyen körülmények között tartják a szerencsétlen,kiszolgáltatott kutyákat.
2010. júl. 24. 17:13
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Mind1,nem vagyunk 1formák,az én szívem majd kiszakadna hogyha ilyen körülmények között kellene tartanom a kutyáimat.
2010. júl. 24. 17:26
 12/31 anonim ***** válasza:
19%

jujj te jó ég belefeküdt a porba és koszos lett!

-.-' kérlek ne légy már ennyire ááá.

ennyi erővel akkor énis rosszul tartoma kutyát mer hagyom hogy bemásszon a kocsi alá és hüsöljön szegény a porban mert ott érzi jól magát.

a kutya tiszta: nincs kihullva a szőre, látszik hogy szokták kefélni, nincs benne elhalt szőrszál (télibunda) stb.

2010. júl. 24. 17:26
 13/31 A kérdező kommentje:
de akkor is láncon van.
2010. júl. 24. 17:27
 14/31 anonim ***** válasza:
16%
jaj bocs, költözz akkor oda és engedd el őket had csapja el a kocsi.
2010. júl. 24. 17:29
 15/31 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem azért tűnik koszosnak a kutya,mert porban fekszik és ráragadt a bundájára.Az enyém is így szokott kinézni,ha belefekszik a porba,pedig ő szabadon jár-kel az udvaron.

De legyen igazad: jobb a sintértelepen vagy az utcán kóborolva,mint láncra verve.

Attól hogy láncon van (amit egyébként én sem helyeslek) még elképzelhető,hogy rendszeresen van sétáltatva,nem szabad 3 képből elítélni a kutya gazdáját!

Ettől függetlenül lehet hogy rosszul tartja!

2010. júl. 24. 17:29
 16/31 A kérdező kommentje:
én azt egy szóval sem mondtam hogy jobb a sintértelepen,vagy mint hogy az utcán kóborolna.
2010. júl. 24. 17:30
 17/31 Akiteki ***** válasza:
100%
Egyetértek. Mi a francnak kutya az ilyennek? Inkább dolgozni menne.
2010. júl. 24. 17:32
 18/31 anonim ***** válasza:
17%
am az eladó kutya nem sokáig lesz láncon -.-
2010. júl. 24. 17:33
 19/31 anonim ***** válasza:
17%

Akkor nem tudom,hogy mi az óriási probléma ezzel a kutyával.

Magyarázd el,hogy mi szúrja ennyire a szemed!

2010. júl. 24. 17:33
 20/31 anonim ***** válasza:
20%
gondolom azért van láncon, hogy ne ugorjon neki idegeneknek. be kell ismerned, hogy egy ilyen hatalmas és erős kutyát biztonságosabb így tartani, mint mondjuk szabadon. lehet hogy nincs megfelelő kerítésük, és azért van láncon, nehogy elszökjön. a kutyának van fedél a feje fölött, be tud vonulni ha túl hideg van vagy túl meleg, szerintem etetik és itatják is rendesen.
2010. júl. 24. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!