Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lidl Orlando vagy Aldi Romeo...

Lidl Orlando vagy Aldi Romeo kutyatáp? Esetleg összetételt tudtok adni?

Figyelt kérdés

Mindkettő prémium táp kistestű kutyáknak, árban ugyanúgy 566/kg és ugyanolyan típusok vannak benne(balanc, adult, sensitive) másfél kilós zacsikban.

Összetételben van különbség? Erről nem találtam infót.

2020. febr. 24. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem nagyon kedvelem az aldisat, viszont lidlben veszem a tápot és a jutalomfaltot. Eddig nekem nincsen vele bajom. (Jutalomfaltot még a Sparban szeretek venni)
2020. febr. 24. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
19%

Ha szeméttel akarnám etetni a háziállatomat, akkor nem kutyát, hanem patkányt tartanék. Vagy meg azt SE!!!

Vegyél neki normális kaját, ne szemetet! Ha meg nem telik rá, akkor ne tarts kutyát! Nem kötelező!

2020. febr. 24. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
11%

Mindketto szemet. Fogkovesek lesznek a fogai,majd szuvasodni fognak es a rendes ragas hianyatol kihullanak!!

A buzmirigye is be fog gyulladni a tap miatt.

Ezekre annyi orvosi koltseg elmegy ,h olcsobb,ha rendes nyershust veszel a hentesnel meg nyers marhacsontot.

2020. febr. 24. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Orlando alutasakost imádják a kutyáim. A táp (piros zacskós) nem jött be nekik.

Most Lidl orlando alutasakost kapnak és brit premium kutyatápot. Így a 2 együtt jó nekik, ízlik a szekletuk is jó tőle.

2020. febr. 25. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!