Egy 11 éves németjuhász szuka kutyusnak szerintetek mennyi az ideális séta távja?
Kutyától függ. Én a lassan 13 évesemmel (májusban tölti) még lazán sétálok 10-15 kilométereket. Bár ő még ilyen korban is simán fut, bírja ezeket a sétákat, jó egészségügyi állapotnak örvend, ő border és foxi mix.
Én azt mondanám, hogy olyan 5-6 kilométer, de kutyától függ, hogy mennyit bír. Illetve szerintem az is fontos, hogy elengedve, labdázva, bandázva vagy csak simán pórázon viszed.
hát nem tudom akkor mi baja lehet az enyémnek. Egy 5 napja is voltunk sétálni, akkor 4 km -t sétáltunk, 1 nagyobb pihenővel, de már a felénél akkor is csak kullogott mellettem...de akkor nem feküdt le.
Ma 3km sétáltam vele, semmi futás, de már a végén csak ismét kullgott mellettem, a felénél fogta magát és lefeküdt, sehogy nem tudtam felállásra bírni. 100m ként megálltunk mert lefeküdt. Itthon van, kapott enni inni..nem látom hogy annyira elvonulna pihenni. Jo kedve van..és mozog az udvaron mint máskor. Nem értem. De valszeg gyenge már a szervezete a nagyobb sétákhoz. De ahogy olvastam hogy Ti 10km is letoltok..hát durva.
Jónak látom hálisten. Köszönöm
AZ lesz hogy rövidebb túrákat fogunk megejteni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!