Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jól cselekedtem?...

Szerintetek jól cselekedtem? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
van egy 9 hónapos kan keverék kutyusom. Eddig semmi baj nem volt vele. Ma viszont, amikor azt kértem , hogy jöjjön ide, nem jött, sőt, ugatott rám. Amit azelőtt soha (tudom hogy most kamasz, és vitatja a rangsort, épp ezért tettem, amit tettem.) Azt éreztem hogy vagy most kapom el, vagy soha. Ezért aztán hiába szaladgált el előlem, utolértem, és alaposan elláttam a baját. Nem fájt neki, de azt hiszem megértette, mert onnantól kezdve kisangyallá változott. Nekem viszont nagyon lelkiismeretfurdalásom van.
2010. júl. 23. 21:52
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

Ha a falkavezér akarsz lenni akkor farkas szemet kell nézned vele.Ha ő néz félre,akkor te vagy a vezér és szót fogad.

Kutyát soha nem szabad megütni!SOHA! Még kicsit sem!Akkor onnatól kezdve a roszat,a féjdalmat fogja látni a feléje közeledő kezekben,azt őmár nem fogja tudni,hogy simogatás lesz és támad.....soha ne üss meg kutyát!Légy jó!

2010. júl. 23. 22:16
 12/30 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi. meg mindenkinek. :)
2010. júl. 23. 22:16
 13/30 anonim válasza:
szívesen!:)
2010. júl. 23. 22:18
 14/30 A kérdező kommentje:
mondjuk az tény hogy én úgy látom innen hogy nem változott semmi, ugyanúgy szeret, csak talán kicsit összekapta magát. :) olyan aranyos, várta kapu előtt.
2010. júl. 23. 22:21
 15/30 anonim ***** válasza:
Kutyát soha nem verünk meg, még a falkavezér se ver meg egy alatta levő falkatagot, esetleg kicsit helyre "rázza", de én nem rohantam volna utána, hogy agyonverem... Anélükül is tudja ki a fönök!
2010. júl. 23. 22:23
 16/30 anonim válasza:
Biztos nagyon ari lehet!Szeretem a kutyákat,nekem is volt keverék németjuhász és soha nem harapott meg.:) Szegény már nem él...:(
2010. júl. 23. 22:30
 17/30 A kérdező kommentje:
aranyos, meg nagyon szeretjük egymást, csak most azt éreztem hogy vagy most kapom el vagy soha. De úgy tűnik rendben van.
2010. júl. 23. 22:33
 18/30 anonim ***** válasza:
75%

Honnan tudod hogy nem fájt neki? Tudod hány módszer van a bünetésre? Az hogy kisangyal nem attól lett az, mert megnevelted, hanem hogy már fél tőled.

A kilenc hónapos is még valamilyen szinten kölyök. Te most mégjobban elüldözted magadtól. képzeld magad a helyébe. Hogy valaki hív, de te nem akarsz odamenni. Aztán kergetnek és jól megvernek. Mi rögzül benned? Ha hívnak, akkor megvernek. Ezért inkább menekülsz.

Lehet ez volt a reagálása így elsőre, de pár hónap múlva csak rosszabb lesz. Hidd el. A behívásnak nagyon sok fajtája van, hogy hogyan kell megtanítani. És eddig veréssel senkinek sem sikerült.

Ha van nálad vmi finomság 100% h odajött volna, mert minden kutya szeret enni.

De eléggé hülyén nézhetett ki, hogy hívod, nem jön oda, elkezded kergetni és megvered. Ebből a kutyád csak annyit tanult, hogy félni kell tőled. SOHA! TÖBBÉ! NE ÜSD MEG!

2010. júl. 23. 23:06
 19/30 anonim ***** válasza:
amúgy ezt nem rosszindulatból írtam (előző)
2010. júl. 23. 23:07
 20/30 A kérdező kommentje:
nem fél tőlem, ez tuti. most is itt van mellettem, a lakásban mindenhová követ, gondolod, hogy ez a félelem jele?..
2010. júl. 23. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!