Miért nem tudják felfogni az emberek, hogy nem jó a kutyát mindenfélével összeetetni?
Figyelt kérdés
Miért akarnak minden olyan ételt ráerőszakolni, amit mi emberek eszünk? Miért nem értik meg, hogy rengeteg olyan étel van, ami nekünk jót tesz, nekik viszont méreg?2020. febr. 19. 15:19
11/14 anonim válasza:
Férjem testvérei is a saját kajájukkal tömik a kutyát. Csoki, sajt, bármi, amit ők is esznek. Szegény kutya felállni is alig bír, olyan dagadt.
Megmondtuk, hogy a mi kutyánknak csak tápot adjanak, amikor itt vannak. Egész hétvégén rajtunk gúnyolódtak és sós mogyoróval meg minden szarral értették, rosszul is lett szegény.
Egyszerűen sötét parasztok.
12/14 anonim válasza:
Azért mert vannak ilyen idősek, akik mindig azt próbálják bizonygatni hogy nekik van igazuk mert régen úgy volt. Ezzel nem akarok megbántani senkit. Sajnos az anyukám is ilyen, egy egész hagymát etetett meg szerencsétlen kutyámmal. Szerencsére nem lett semmi baja. Az apám is adott csokit a kutyámnak de miután elmondtam neki hogy ez nem egészséges, többet ilyet nem csinált.
13/14 anonim válasza:
Előző vagyok
Ja és a barátnőm rágogumit adott a kölyök bishonjának,,, amikor megláttam..., Mondtam neki szépen hogy ne adjon neki ilyesmit de ő csak furán nézett rám. Már nem tudom mi lett a vége, hogy ráragadt-e a kutya fogásra a rágó, vagy lenyelte e de azt tudom hogy szerencsére most egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!