Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aranyos és hangzatos nevek...

Aranyos és hangzatos nevek hím dalmata kutyáknak?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz egy dalmatám és nem tehetek róla de már most nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban...viszont a névválasztás gondot okoz. Ha lány lesz, akkor Zolának hívom majd, viszont valami ilyen típusú hangzatos nevet szeretnék adni neki akkor is ha hím lesz...szóval bármilyen ötletet szívesen fogadok és előre is köszönöm:)

2020. febr. 16. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Ha a törzskönyvi neve normális akkor én megtartanám azt. :)

Sokszor nagyon szép, hangzatos nevet tud adni a kutyájának egy két tenyésztő. Esetleg egyik felmenője neve lehetne a hívó neve. Többnyire igazi hangzatos dalmata neveket szoktak adni nekik is.

2020. febr. 16. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Domino vagy Sakk.

Az én cicáimnak ez a nevük, az egyik dalmatához hasonlóan pöttyös, csak a fekete az alapszíne(ő Domino), a másik meg bocifoltos(ő Sakk).

2020. febr. 17. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bingó vagy Pongó (megrögzött 101 kiskutya rajongók értik :))
2020. febr. 17. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Damján,Demjén :)
2020. febr. 19. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

* a Demjén az vezetéknév is, de amúgy nemtom, de amúgy van ilyen 101 kiskutya sorozat is, most jutott eszembe, hogy ott például az egyik kiskutya Lucky (Láki--Mázli/Szerencsés)

:):)

2020. febr. 19. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket!:)
2020. febr. 21. 17:59
 7/8 szamo77db ***** válasza:
100%
Én a Báró nevet javaslom.
2020. márc. 10. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mázli.
2020. márc. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!