5 hónapos dalmata kutyámnál rejtett here lehet?
Már rég le kellett volna szállnia a hereknek. Az állatorvos eddig egyszer sem nézte meg? Nekem amikor elhoztam a kutyát legelőször azt nézte meg a doki, hogy a herék a helyükön vannak-e, ekkor volt 9 hetes. Neked sem tűnt fel eddig?
Valószínűleg ki kell műteni, mert el tud rakosodni. Így amúgy kiállításra sem tudod vinni, mert egyből kizárják. Természetesen tenyeszteni sem lehet majd őt.
Mindenképpen keresd fel a tenyésztőt is! Gondolom vállalt egészségügyi garanciát, főleg hogy kiállításra vetted.
Milyen fajta kutya amúgy?
Köszönöm a válaszokat! A dokink azt javasolta kezdetben, hogy várjunk, most másikhoz vittem el. Hát rejtett here.
A tenyésztō nem akarja visszaadni a pénzemet, mert elōbb el akarja adni, aztán majd kapok az árból. Ez szerintem nem helytálló. A szerzōdés ezt nem tartalmazza, azt viszont igen, hogy a kutya egészséges és tenyésztésre vásároltam. Mivel ez nem teljesült, mert ez genetikai rendellenesség és így ivartalanítani kell, kizárják a show-ból gondolom jogosan reklamálok és követelem a pénznek minimum a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!