Kutya kikötése a játszótérnél?
Figyelt kérdés
Gyakorló gazdi de kezdő játszótéri szülő vagyok. Az a kérdésem, hogy ütközik-e bármilyen szabályba (nem vki nemtetszésébe), hogy ápolt, engedelmes, nyugodt kutyámat a játszótér mellett egy fához kössem arra a rövid időre amíg hintázik a kislányom (max 15 perc), úgy hogy a kutya nem a bejárat közelében van, a játszótér kerítését sem tudja elérni, végig a látóteremben van, max kb 20 méterre tőlem?2020. febr. 13. 15:48
2/29 anonim válasza:
Kutyásként és játszótérre járóként tanácsolom, hogy ne... Azon kívül, hogy a kutyának nem jó, hogy ki van kötve, a szülők rosszallását is megkapod. Ezen felül a játszóra igyekvő gyerekek célpontja is lesz. Nem minden gyerek szereti az állatokat....
3/29 anonim válasza:
A kutyát nem csak látni kell, hanem ott lenni mellette, hogy ha bármi gond van, intézkedni tudj. Pl. ha megkap egy gyereket (ami kikötve is előfordulhat), vagy akármi.
4/29 anonim válasza:
én nem tudok olyan szabályról ami ezt tiltaná. de én nem hagynám egy pillanatra sem a kutyámat egy fához kötve.
5/29 anonim válasza:
Másodikkal egyetértek.
Sokáig naivan azt hittem minden gyerek szereti a kutyákat.
Rokonomék gyerekeit elkísértem egyszer iskolai kirándulásra. Pár gyereken kívül a legtöbben csak nézték a kutyámat. Egyszer elengedtem (jól behívható volt, tanárok is beleegyeztek)...pár perc múlva láttam, hogy egy csapat kisfiú öklömnyi kövekkel dobálja röhögve a törékeny alkatú, barátságos kutyámat. Amikor lecsesztem őket, akkor is csak vigyorogtak.
Sokkolt a dolog.
6/29 anonim válasza:
Hö hogy lett az alapjáraton 79-80%-ból 0? :D
8/29 anonim válasza:
A kutyad ne hagyd ott. Banthatja a kosgyerekek es megharapja oket jogosan,de te fogaz rosszul kijonni. Inkabb a kutyaddal allj a bejaratnal a a gyereket figyeld onnan.
9/29 A kérdező kommentje:
Ez egy ilyen kis félreeső játszó, picik szoktak bent lenni a szüleikkel, kint nem szoktak lenni, nem mennek oda a kutyához.
Az enyém még kicsi, nem tud egyedül játszani.
Kikötés szerintem oké, rosszallásra azt tudom mondani, hogy szóljon ha zavar vkit és elmegyünk.
Viszont a lényeg hogy nem tilos.
2020. febr. 13. 19:16
10/29 A kérdező kommentje:
A kutyának meg lehet hogy az a pár perc nem jó, de mindig a sétával meg a kutyafuttatóval együtt van ez. Kb 20 perc séta tőlünk, de utána tovább megyünk, ma 3 órát sétàltunk pl, kb az a 2 lehetőség hogy otthon vab ehelyett a kutya vafy velünk mert ugye a babát nem tudom egyedül otthonhagyni.
2020. febr. 13. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!