A nagyobb/félelmetesebb kutyákra tesznek megjegyzést az emberek az utcán?
Sokan nem tartanak normálisnak, mert minden vágyam egy dobermann kutya. És mint tudjuk ez a kutya kinézetre, nem egy "ma született bárány". Többen mondták, hogy majd megszólnak az emberek az utcán, hogy fenevad, meg gyilkos stb. Ismerösöm meg a bullterrierjének megjegyzik félhangosan, hogy milyen kutya ez, meg de rondaaa! És megbámulják, de nagyon. Féltik tőle a gyerekeket, meg ők is megtorpannak. De, engem nem zavarna, ha az emberek fejvesztve menekülnének, mert mennék a dobermann kutyámmal.
Akinek nagyobb/félelmetesebb a kutyája külseje, vagy aki nem "bírja" az ilyen kutyákat az mit tapasztal, az emberek tesznek/teszel megjegyzést, kimondod/kimondják, amit gondolnak, külsőre ítélkeznek/ítélkezel?
nyugi, nekem a labradorra (tudod ami kifejezetten vérengző fajta) közölte a hülye turista (siófok) hogy egy vadállat és mit képzelek én hogy szájkosár nélkül sétáltatom éjjel 11kor
persze a kisebbik kutyámra (aki gyülöli a gyerekeket, mert kiskorában ellopták a cigánykölkök) kérdezés nélkül hagyja rárontani a gyerekét, amig az neki nem áll hörögni mint akit ölnek
Bárcsak az emberek nem abból ítélkeznének, hogy mekkora méretű, hanem, hogy hogy van nevelve!
Az én kutyám (dobermann-rottweiler keverék)is sokszor megszólják, hogy vérengző.Hát tényleg nagyon az! Olyan aranyos.
Nyugodtan tartsál dobermannt és ne foglalkozz vele ki mit mond rá.
Nekünk boxerünk van,őt is többen megszólták már és féltek tőle,pedig nincs rá okuk.Ilyen emberek mindig is voltak és lesznek is.
Amikor gyerek voltam én is dobermannt szerettem volna,most is nagyon tetszenek,de aztán egy ismerősömnek boxere lett és nagyon megtetszett ez a fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!