Miért kakilhat össze-vissza a kutya éjszaka?
Eddig 100%-ban szobatiszta volt. Este fél-12 körül van az utolsó séta, majd reggel 9-10 között a napi első. Ez működött is probléma nélkül. Most hirtelen 2 éjszakán keresztül telekakilta és pisilte a konyhát.
Van aki azt mondta hogy tavaszodik és kan kutya lévén ezzel jelzi párzási szándékát (másfél éves).
En inkább a tápjára gyanakszok.
Egyébként makk egészségesnek tűnik, ezt kivéve.
Bichon Frise
Én a helyedben elvinném orvoshoz. Az én kutyám is ivaros kan, soha nem végzi bent a dolgát. Ezalól egyszer volt kivétel, bepisilt többször is ,ugyanígy éjszaka ,kiderült,hogy hólyaggyulladása van és szegény nem tudta visszatartani.
Tüzelő szuka meg tudja bolygatni a viselkedését,de szerintem ilyet nem csinál miatta egy egyébként szobatiszta kutya. Macskáknál jellemző ez ,a kutya nem szeret bent jelölgetni.
Ha új táp akkor lehet az a ludas.
Nálunk a 8 éves kutya csinálta ezt(új tápnál),hogy napközben bekakilt,de volt hogy éjszaka is, pedig a sétákon nem volt változás,mindig el is végezte a dolgát.
Inkább tápot váltottam.
Meg is szűnt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!